Lasten välikausivaatteet

Lasten välikausivaatteet joka makuun

Kesän jälkeen kelit viilenevät ja on jälleen aika varustella perheen nuorimmat syksyn vaihteleviin sääolosuhteisiin. Jos etsit lapsille välikausivaatteita ulkoiluun, olet oikeassa paikassa. Budget sportin valikoimasta löydät monipuoliset lasten välikausivaatteet syksyn ja kevään viileisiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin liikuttavan edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaan verkossa tai ota lapsi mukaan ja tule tutustumaan vaihtoehtoihin paikan päälle myymälään. Henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaan hinta laatu -suhteen sekä oikeanlaiset vaatteet, välikausikengät ja asusteet juuri sinun lapsellesi. 

Budget Sport tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tunnettujen ulkoilubrändien veden- ja tuulenpitäviä välikausitakkeja ja housuja tytöille ja pojille. Hankkiessasi välikausivarustusta vauvalle tai taaperolle, on hyvä muistaa myös oikeanlaisten käsineiden ja päähineiden merkitys ulkopukeutumisessa. Suojaava pipo estää lämmön karkaamisen päästä ja estää korvien altistumisen viimalle ja kylmälle. Tuulelta ja kosteudelta suojaavat käsineet tai rukkaset viimeistelevät asun lämmittävyyden ja varmistavat lapselle miellyttävät ulkoleikit. Suosittuja välikausivaatteita voit hankkia ostamalla lapselle takin ja housut erikseen. Tuulelta ja kosteudelta suojaavaa välikausitakkia voi käyttää koulutakkina ja monipolisesti eri harrastuksista. Välikausihousut on hyvä valita niin että ne on helppo vetää trikoiden tai verkkareiden päälle esim. välitunnille mennessä. Joustava vyötärö helpottaa pukemista ja vetoketjullisissa taskuissa pienet aarteen pysyvät hyvin tallessa. Suosittuja kuorituotteita ovat mm. Haltin, Helly Hansenin ja Didrikssonin vedenpitävät välikausitakit. 

Lapsen vaatteita valitessa on myös hyvä muistaa, että mikään mikä puristaa tai tuntuu liian kankealta ei miellytä. Lapset osaavat arvostaa materiaaleja, jotka tuntuvat miellyttävältä päällä ja mukautuvat hyvin vauhdikkaisiinkin leikkeihin. Suosittuja välikausitakkeja ovat siksi myös softshell- ja hybriditakit, joiden materiaalit joustavat ja hengittävät hyvin. Catmandoon -hybriditakin miehustassa on kevyt mutta lämmin vanu, jonka ansiosta takki lämmittää myös viileämmällä kelillä. Tutustu myös Icepeakin ja Puman ulkoilu- ja tuulitakkeihin ja valitse mieluisin juuri sinun lapsellesi. 

Tällä hetkellä lasten välikausivaatteet -tuoteryhmässä on 111 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Didriksons Grit ulkoilupuku Yth (musta), 79,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Weather Report Borise Jr Awg 4 Way Pant W-pro 1 - lasten kuorihousut (musta), 34,95 €, McKINLEY Jay Jacket Jr - lasten kuoritakki (musta), 69,95 € sekä McKINLEY Terang Jr - lasten kuoritakki (musta), 34,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!