Lasten välikausitakit ja -housut

Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Teknologia
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä

Lasten välikausitakki, välikausihousut,välikausitakki

64 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Lasten välikausitakit ja välikausihousut edullisesti

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat omat vaatimuksensa aktiivisten lasten vaatetukselle. Perheen pienempien vaatekaappiin tarvitaan vaatteita ja varusteita niin helteisiin kesäkeleihin kuin paukkupakkasiin. Kesän ja talven väliin mahtuu kevät- ja syksykuukaudet, jolloin kelit vaihtelevat viileän kuulaista poutapäivistä tuulisiin ja sateisiin myrskyihin. Lapsen pysyminen kuivana ja lämpimänä näissä arvaamattomissa keleissä edellyttää toiminnallisia välikausitakkeja ja välikausihousuja. 

Veden- ja tuulenpitävät välikausitakit ja -housut lapsille löydät Budget Sportin laajasta valikoimasta liikuttavan edulliseen hintaan. Pidä silmällä alennuksia kanavissamme ja tutustu tarjouksiin asioimalla verkossa tai laajassa myymäläverkostossamme. Tarjolla loistavia tuotteita niin vauvoille, taaperoille kuin teineillekin. Hankkimalla edulliset välikausitakit- ja housut Budget Sportista varmistat, että lapsellasi on toimivat varusteet ulkoiluun eikä mikään estä seikkailuja raikkaassa ulkoilmassa. Näin investoit järkevästi lapsesi hyvinvointiin. Vaihtoehtoja on tarjolla moneen lähtöön: Tuuli- ja softshell-takit ja -housut suojaavat tuulelta ja hylkivät kosteutta, mutta jos haluat varmistaa kuivana pysymisen sateessa, kannattaa lapselle valita kuorituotteita. Vedenpitävät kuoritakit ja -housut ovat valmistettu teknisistä materiaaleista, jotka suojaavat ulkopäin tulevalta tuulelta ja kosteudelta, mutta hengittävät niin että lapsen liikkuessa aktiivisesti vaatteen sisään höyrystyvä kosteus pääsee tuotteen ulkopuolelle kangasrakenteessa olevien mikroskooppisen pienien huokosten ansiosta. Täysin vedenpitävissä välikausitakeissa ja -housuissa vedenpitävyys on varmistettu teippaamalla saumat tuotteen sisäpuolelta tai hitsaamalla kankaat toisiinsa niin, että kosteus ei pääse läpi myöskään saumoista. Välikausitakin suojaavuutta lisää huppu, joka on nopea vetää pää lämmittämään ja estämään lämmön karkaaminen. 

Kuoritakkien ja -housujen alle kannattaa hankkia lämmittävät alusvaate- ja välikerrokset. Kerrospukeutumisen avulla välikausitakit- ja housut mukautuvat vaihteleviin keleihin ja palvelevat käytössä pitkälle viilenevään syksyyn. Suosittuja tyttöjen ja poikien välikausitakkeja ja -housuja ovat mm. Haltin, Icepeakin ja Helly Hansenin vedenpitävät tuotteet. Myös Didrikssonin, Umbron ja Puman tuotteet ovat perheen junioreiden tarpeet huomioiden suunniteltuja ja näin ollen suosittuja välikausituotteita.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat lasten välikausitakit ja -housut mm. merkeiltä Helly Hansen, Halti ja Icepeak. Tällä hetkellä lasten välikausitakit ja -housut -tuoteryhmässä on 64 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Helly Hansen Jr Isfjord Down Mix Jacket - lasten untuvatakki, 129,90 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 6,95 € ja 139,90 € välillä, joten valikoimastamme löytyy lasten välikausitakit ja -housut jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategoriaamme lasten välikausikäsineet ja päähineet.