Kari Traa alusasut

Kari Traa Alusasut

Hyvällä syyllä voi sanoa, että Kari Traa -alusasut ja -kerrastot ovat todellisen kokemusasiantuntijan suunnittelemia. Tuotemerkin perustaja nimittäin on norjalainen freestylehiihtäjä ja kumparelaskun kolminkertainen olympiamitalisti Kari Traa, joka kilpauransa jälkeen päätti antaa oman panoksensa naisten urheiluvaatteiden tarjontaan. Kari Traan suunnittelemat naisten alusasut nousivat nopeasti huippusuosituiksi, ja selvähän se, että Budget Sportista niitä löytyy!

Viehättävät Kari Traa -alusasut ovat persoonallisia ilmeeltään, jossa on onnistuttu yhdistämään naisellisuus ja trendikkyys sporttiseen toiminnallisuuteen – ja onpa mukana perinteisten skandinaavisten käsitöiden eksotiikkaakin. Pitkähihainen Kari Traa -kerrastopaita ja Kari Traa -kerrastohousut paitsi lämmittävät suloisesti, myös ilahduttavat silmää ihanilla kuoseillaan. Laadukas merinovilla on erinomainen aluskerrastomateriaali, joka hengittää ja siirtää kosteuden pois iholta. Kari Traa -kerrastopaita ja Kari Traa -kerrastohousut myydään erikseen, joten voit kätevästi valita niistä mieleisesi yhdistelmän. Miellyttävä ja toimiva pukeutuminen kaikenlaiseen liikkumiseen ja vapaa-aikaan lähtee alusvaatteista, ja Kari Traa -alusasut tekevät pukeutumishaasteen helpoksi. Laadukkaat, taidokkaasti muotoillut ja toiminnallisuutensakin puolesta erinomaiset Kari Traan alusasut, alushousut, kerrastopaidat ja kerrastohousut ovat hyvä lisä jokaisen naisen vaatekaappiin. Löydät ihastuttavat naisten Kari Traa -alusasut Budget Sportista pysyvästi edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja tilaa omasi, tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä Kari Traa-alusasut -tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Kari Traa Hjerte Merino Pant Merinovilla - naisten aluskerrastohousut (tummansininen), 59,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Kari Traa Agnes Half Zip Merinovilla - naisten aluskerrastopaita (vaaleanpunainen), 64,95 €, Kari Traa Agnes Merinovilla - naisten aluskerrastohousut (vaaleanpunainen), 59,95 € sekä Kari Traa Vilma Half Zip Merinovilla - naisten aluskerrastopaita (valkoinen), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!