Ulkoilutakit

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
519 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Ulkoilutakit

Budget Sportissa ulkoilutakit ovat yksi laajimmista vapaa-ajan vaatteiden tuoteryhmistä, sillä niitä on totisesti moneen lähtöön. Kun suunnittelet virkistäytymistä ulkoilun ja luonnossa retkeilyn merkeissä, on aika hankkia hyvä ja asianmukainen ulkoilutakki, joka varmistaa, ettei säiden tai vuodenaikojen vaihtelu pääse yllättämään tai häiritsemään retkeilyäsi. Hyvä ulkoilutakki kuuluu jokaisen retkeilijän ja luonnossa viihtyvän vakiovarusteisiin, suuntaatpa sitten kevyelle kävelylenkille maastossa tai vaikka pidemmälle eräretkelle. Suomen kesä on muutakin kuin pelkkää t-paitakeliä, ja esimerkiksi kuoritakit, kevyttoppatakit tai kevyellä verkkovuorella varustetut ulkoilutakit ovat monesti tarpeen. Talvi vaatii myös aivan omanlaisensa varustautumisen ja kunnon talvitakin. Budget Sportista löydät hyvän valikoiman laadukkaita ja edullisia retkeily- ja ulkoilutakkeja joka tilanteeseen ja koko perheelle. Etsitpä sitten kesäajan ulkoiluun ja talviurheiluharrastuksiin sopivaa sporttista mallia tai miellyttävää ja edustuskelpoista kaupunki- ja vapaa-ajan takkia, meiltä löydät mieluisat ja hyvät naisten ja miesten ulkoilutakit kuten myös lasten ulkoilutakit kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Softshell-materiaalista valmistettu tekninen ulkoilutakki on mukava ja monikäyttöinen valinta. Ohuemmat softshell-takit sopivat hyvän hengittävyytensä ansiosta aktiiviliikuntaan, paksummat vaihtoehdot toimivat talvikäytössäkin. Ulkoilutakin joustava materiaali ja miellyttävän pehmeäksi harjattu sisäpinta vielä lisäävät käyttömukavuutta, ja ulkoilupusakka tuntuu hyvältä vaikka pelkän topin tai t-paidan päälle vetäistynä. Budget Sportin verkkokauppa ja myymälät eivät jätä pulaan, kun haet kattavaa ulkoilutakkivalikoimaa niin naisille, miehille kuin lapsille. Fleece- ja välitakit, parkatakit, softshell-takit, lumilautailutakit ja ties miten monet muut ulkoilutakit hankit meiltä pysyvästi edulliseen hintaan. Huippumerkkejämme ovat esimerkiksi Adidas, Catmandoo ja Halti. Tutustu Budget Sportin miesten, naisten ja lasten ulkoilutakkimallistoon ja tilaa heti omasi netistä tai tarkista helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.

Tällä hetkellä ulkoilutakit -tuotteet -tuoteryhmässä on 519 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Helly Hansen Boyne W - parkatakki, 134,91 €. Muita suosittuja malleja ovat Didriksons Luke Parka Jr - toppatakki (keltainen), 109,90 €, Whistler Boonie Jr ProLite Takki - toppatakki (lila), 35,95 € sekä Didriksons Luke Parka Jr - toppatakki (tummanvihreä), 109,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!