Ulkoilushortsit ja caprit

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Teknologia
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
45 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Ulkoilushortsit ja caprit

Etsitkö ulkoilushortseja vaellukselle, urheiluun tai rentoon vapaa-aikaan. Onko edessä loma lämpimässä ja kesävaatetus kaipaa täydennystä? Etsitkö uusia reissuun tai aktiivilomalle? Laadukkaat ulkoilushortsit löydät edullisesti Budget Sportin verkkokaupasta ympäri vuoden. Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät miesten ja naiset ulkoilushortsit ja ulkoilucaprit liikuttavan edulliseen hintaan. 

Parhaat ulkoiluhousut lämpimiin keleihin ovat ulkoilushortsit. Hyvin istuvat ja miellyttävästä materiaalista valmistetut ulkoilushortsit ovat kuin hyvin ilmastoidut housut. Valitse lahkeen mitta ja materiaali käyttötarkoituksen mukaan. Shortseja saa kuminauhavyötäröllä tai perinteisellä vetoketju- ja nappikiinnityksellä löytyy molempia. Samoin eri urheilulajien vaatimukset huomioivia urheilushortseja teknisistä ja hyvin hengittävistä materiaaleista. Tyylikkääseen vapaa-aikaan ja golfiin tarjolla myös klassisia 5-pocket shortseja. Jos olet lähdössä seikkailemaan luontoon, suosittelemme teknisiä ulkoilushortseja, jotka ovat tehty kestävästä mutta kevyestä materiaalista. Hyvin istuvissa luontoliikuntaan suunnitelluissa ulkoilushortseissa liikut huolettomasti metsäpoluilla ja tuntureissa. Vaellukseen suunniteltu materiaali kestää hyvin oksien nirhaumat ja voit huoletta istua kivelle tai kalliolle pelkäämättä, että kangas hiertyy. Reisitaskullisissa ulkoilushortseissa pienet, jatkuvasti tarpeelliset tavarat kulkevat kätevästi taskuissa. 

Erityisesti naiset arvostavat urheilushortseissa teknisten materiaalien joustavuutta. Joustavuuden ansiosta ne istuvat täydellisesti ja ovat mukavat käyttää. Teknisestä kosteutta hylkivästä materiaalista valmistetut shortsit ovat myös helppohoitoiset. Ne kuivuvat nopeasti ja ovat pesun jälkeen pian taas käyttövalmiit uusiin seikkailuihin. Monissa malleissa vyötäröllä myös erillinen irrotettava vyö, jolla voidaan varmistaa shortsien pysyminen jalassa vauhdikkaissakin outdoor-aktiviteeteissä. Jos shortsimitta tuntuu liian lyhyeltä, suosittelemme tutustumaan myös ulkoilucaprien valikoimaan. Niin sanotusti ”kahluumittaiset” caprit jättävät nilkat ja säärtä paljaaksi, mutta peittävät polvet lahkeiden laskeutuessa säären yläosaan asti. Suosittuja urheilushortseja ja ulkoilucapreja Budget Sportin valikoimissa ovat kansainvälisten Helly Hansenin, Columbian, Northbrookin sekä kotimaisten Haltin ja Icepeakin shortsit. Raiski-merkin plusmitoitetut shortsit laajentavat naisten ulkoilushortsien valikoimaan. Naisten kanssa yhteistyössä suunnitellut plus-tuotteet ovat mitoitukseltaan tavallisia shorseja ja capreja väljempiä.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat ulkoilushortsit ja caprit mm. merkeiltä Superdry Sport, Adidas ja Helly Hansen. Tutustu myös kategorioihimme ulkoilutakit, asusteet ulkoiluun ja ulkoilupaidat. Ulkoilushortsit ja caprit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Superdry Sport Superdry miesten treeni shortsit, 24,95 €.