Kuoritakit

Kuoritakit suojaavat tehokkaasti tuulelta ja sateelta

Kuoritakki on tehokas ja monipuolisesti palveleva ulkoiluvaate, sillä se suojaa käyttäjäänsä sekä tuulelta että sateelta. Kuoritakit valmistetaan siten, että niiden pintakerrokset muodostetaan hengittävästä ja samaan aikaan vedenpitävästä kalvomateriaalista. Vedenpitävä kuoritakki on takuuvarma seuralainen säähän kuin säähän, sillä lämpimämmällä kelillä se tarjoaa optimaalisen hengittävyyden ja sadekuuron yllättäessä tehokkaan suojan kosteudelta. Kuoritakin alle voidaan pukea säätilan mukaan haluttu määrä vaatekerroksia tuomaan lisälämpöä tarvittaessa.

Hanki tarpeisiisi paras kuoritakki ja nauti keskeytyksettömästä ulkoilusta

Kalvomateriaalilla päällystettyjä kuoritakkeja valmistetaan erittäin kevyinä ja ohuina malleina, jotka sopivat erinomaisesti etenkin korkeasykkeisiin urheilulajeihin, kuten myös keskipaksuina, retkeilyyn ihanteellisesti soveltuvina malleina. Lisäksi kuoritakkeja tehdään myös paksummalla vuorilla varustettuina, talvikäyttöön sopivina malleina, ja tällainen takki yllään voi suunnata vaikkapa tunturien lumisille huipuille. Pitkä kuoritakki puolestaan tarjoaa lyhyttä mallia reilummin suojaa. Näin ollen muotoilultaan pitkä kuoritakki on nappivalinta kylmempiin vuodenaikoihin, kun tuulelta ja sateelta halutaan suojautua mahdollisimman tehokkaasti.

Kun tarpeen on löytää mahdollisimman toimiva ulkoilutakki, paras kuoritakki on sellainen, joka istuu käyttäjänsä päälle moitteettomasti. Naisten kuoritakit on suunniteltu istumaan optimaalisesti naiselliselle vartalolle niin helma- ja hihapituuden kuin linjakkaamman muotoilun puolesta. Miesten kuoritakit puolestaan omaavat suoremman muotoilun sekä miesten kehoille mukautetun hiha- ja helmapituuden. Kun haluat suojautua keleiltä täydellisesti, hanki myös kuoritakin upeasti täydentävät kuorihousut, ja pysyt kuivana ja lämpimänä haastavammissakin säissä.

Budget Sportista laadukkaat kuoritakit kätevästi

Budget Sportista löydät naisten kuoritakit ja miesten kuoritakit muun muassa suosikkivalmistajilta Halti ja Didriksons sekä monilta muilta laadukkailta tuotemerkeiltä. Löydä nyt tarpeisiisi parhaiten sopiva vedenpitävä kuoritakki tutustumalla sivustollamme tarkemmin valikoimamme takkien tuotekuvauksiin. Halutessasi näet tuotesivuilla myös kunkin takin myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä myymälässä.

Tällä hetkellä kuoritakit -tuoteryhmässä on 198 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Terang Jr - lasten kuoritakki (musta), 29,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Helly Hansen Crew Midlayer - miesten kuoritakki (musta), 149,90 €, Helly Hansen Utö Hooded Jacket W - naisten kuoritakki (tummansininen), 129,90 € sekä Weather Report Borise Jr Awg Jacket W-pro 15000 - lasten kuoritakki (musta), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!