Reilun mitoituksen vaatteet

D-mitoitus eli reilu mitoitus

D-mitoitus tarkoittaa vaatteiden reilumpaa mitoitusta. D-mitoituksesta kuulee usein puhuttavan myös termeillä: plus-koko, plus-size, reilu koko tai väljempi mitoitus. Reilun mitoituksen mallistojen isot vaatekoot takaavat hyvän istuvuuden erilaisille vartalotyypeille. D-mitoituksen vaatteidenkin koot ja mitoitus voivat vaihdella vaatemallista ja -merkistä riippuen. Parhaimman käsityksen vaatteen koosta saa, kun sitä sovittaa. Jos tilaat pluskoon vaatteita verkkokaupasta, hyödynnä verkkosivuilta tuotteen yhteydestä löytyvä mittataulukko. Näin tilaamasi vaatekoko osuu suuremmalla todennäköisyydellä oikeaan.

Reilu mitoitus Budget Sportissa

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät laajan valikoiman plusmitoitettuja urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita niin sisäaktiviteetteihin kuin ulkoiluunkin. Ja tietenkin aina liikuttavan halpaan Budget Sport -hintaan. Löydät valikoimastamme esimerkiksi huippusuositun, kotimaisen Raiskin R+ -malliston, joka sisältää teknisiä trikoita, mukavia vapaa-ajan oloasuja sekä lämpimiä ja säänkestäviä ulkoilutakkeja. Raiskin R+ -mitoitetut, väljemmän mitoituksen tuotteet on suunniteltu ottaen huomioon erikokoiset vartalot ja muodot. Vaatteiden leikkauksilla pyritään tuomaan esille vartalon hyvät ominaisuudet ja maksimoimaan käyttömukavuus. Raiskin R+ -malliston lisäksi Budget Sportin valikoimasta löytyy reiluja kokoja muiltakin huippumerkeiltä. Catmandoo tunnetaan laadukkaista ulkoiluvaatteistaan, Endurancen mallistosta taas löydät pluskoon treenivaatteita sisäpeleihin ja salitreeniin. Puma on yksi maailman tunnetuimpia urheiluvaatevalmistajia ja tunnettu erityisesti juoksuharrastukseen sopivista vaatteista ja kengistä. Puman varusteissa olet huipputrendikäs ja ehkä lisäintoa treeniin tuo tieto siitä, että maailman nopein mies Usain Bolt viihtyy tunnetusti Puman kengissä ja vaatteissa. Kotimainen Torstai on maailman ensimmäinen urheiluvaatevalmistaja Reilun kaupan puuvillaohjelmassa. Torstain plus size -vaatteet ylläsi olet siis paitsi trendikäs, myös vastuullinen.

Lajiin kuin lajiin: reilun koon vaatteet takaavat mukavuuden

Reilu mitoitus takaa, että erilaiset aktiviteetit sujuvat mukavissa oloissa ilman kiristäviä vaatekappaleita. Taidokkaat leikkaukset ja laadukkaat materiaalit lisäävät reilun mitoituksen vaatteiden käyttömukavuutta – oli kyse sitten intensiivisestä salitreenistä, rennosta kävelylenkistä tai vaikka triathlontreeneistä. Valitse kuntosalille sporttisia kuvioita ja kirkkaita värejä, joista saat lisäintoa treeniin. Teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukkaat salivaatteet ovat hengittäviä, ja siirtävät tehokkaasti kosteutta pois iholta. Näin tunnet olosi raikkaaksi rankankin treenin jälkeen. Älä unohda tukea antavia urheiluliivejä. Jos liikut mieluummin ulkona, satsaa tuulen- ja vedenpitäviin vaatteisiin. Näin sää ei sovi tekosyyksi jättää päivän treenejä väliin. Ulkoilutakista on hyvä löytyä vetoketjulla suljettavat taskut avaimille ja muille pikkutavaroille. Säädettävä helma, kaulus ja hihansuut lisäävät käyttömukavuutta. Samoin huppu, jonka voi sateen yllättäessä vetää korvien ja pään suojaksi. Budget Sportista löydät reilun mitoituksen vaatteet nopeasti ja helposti. Myymälöistämme löydät selkeät opasteet ja kattavat tuotetiedot, joiden avulla shoppailu on helppoa. Verkkokaupassa teet ostoksia helposti vaikka omalla kotisohvalla. Tuotteet saat käyttöösi jopa kolmessa päivässä.

Tällä hetkellä reilun mitoituksen vaatteet -tuoteryhmässä on 50 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - naisten urheiluliivit (musta), 54,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Nike Nike Dri-FIT Multi+ Big Kids' Training Shorts - lasten shortsit (musta), 19,95 €, Halti Kero II W+ X-stretch jacket - naisten stretch-takki (pinkki), 89,95 € sekä adidas TR-ES+ FZ JA - miesten huppari (musta), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!