Kävelykengät

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Teknologia
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
72 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Kävelykengät - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat kävelykengät nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hyvät kävelykengät ovat mukavat, tukevat ja ennaltaehkäisevät rasitusvammoja. Kävelykenkiä valitessa kannattaa ottaa huomioon kengän käyttötarkoitus.

Miten valita oikea kävelykenkä?

Ennen kävelykenkien ostoa kannattaa miettiä, mitä ominaisuuksia kengältä tarvitset. Käveletkö esimerkiksi metsäpoluilla vai kaupungissa? Tarvitseeko kenkien kestää vettä? Jos etsit kenkiä erityisesti luonnossa liikkumiseen, kannattaa valita Gore-Tex kengät. Talven pakkassäillä myös nastakengät voivat olla hyvä vaihtoehto. Kävelykenkien tulee olla mukavat ja tukevat jalassa, maastoon sopien. Yleisesti hyvät kävelykengät joustavat pitkittäin, mutta ovat kiertojäykät tukien jalkaa sivuttaisliikkeessä. Kengän tulee istua napakasti, jättäen varpaille tilaa noin 0,5 cm – valitse siis jalalle sopiva lesti. Kävelykengässä on tasainen mutta pitävä, kulutusta kestävä pohja.

Tilaa kävelykengät helposti netistä tai varaa myymälään

Löydät meiltä säänkestävät kävelykengät kaikkiin vuodenaikoihin – niin kaupunkikäyttöön kuin metsäpoluillekin. Hyviä kävelykenkiä löydät valikoimastamme muun muassa merkeiltä Halti, Salomon ja Merrell. Jos etsit kävelykenkiä luonnossa liikkumiseen, katso myös naisten ulkoilukengät, miesten ulkoilukengät ja lasten ulkoilukengät. Voit tilata kävelykengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

 

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat kävelykengät mm. merkeiltä McKinley, Columbia ja Rhapsody. Tällä hetkellä kävelykengät -tuoteryhmässä on 72 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi McKinley Maine W - naisten kävelykengät, 39,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 27,00 € ja 149,00 € välillä, joten valikoimastamme löytyy kävelykengät jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategorioihimme vaelluskengät, talvikengät ja nastakengät.