Kävelykengät

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Teknologia
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
86 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Kävelykengät - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat kävelykengät nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hyvät kävelykengät ovat mukavat, tukevat ja ennaltaehkäisevät rasitusvammoja. Kävelykenkiä valitessa kannattaa ottaa huomioon kengän käyttötarkoitus.

Miten valita oikea kävelykenkä?

Ennen kävelykenkien ostoa kannattaa miettiä, mitä ominaisuuksia kengältä tarvitset. Käveletkö esimerkiksi metsäpoluilla vai kaupungissa? Tarvitseeko kenkien kestää vettä? Jos etsit kenkiä erityisesti luonnossa liikkumiseen, kannattaa valita Gore-Tex kengät. Talven pakkassäillä myös nastakengät voivat olla hyvä vaihtoehto. Kävelykenkien tulee olla mukavat ja tukevat jalassa, maastoon sopien. Yleisesti hyvät kävelykengät joustavat pitkittäin, mutta ovat kiertojäykät tukien jalkaa sivuttaisliikkeessä. Kengän tulee istua napakasti, jättäen varpaille tilaa noin 0,5 cm – valitse siis jalalle sopiva lesti. Kävelykengässä on tasainen mutta pitävä, kulutusta kestävä pohja.

Tilaa kävelykengät helposti netistä tai varaa myymälään

Löydät meiltä säänkestävät kävelykengät kaikkiin vuodenaikoihin – niin kaupunkikäyttöön kuin metsäpoluillekin. Hyviä kävelykenkiä löydät valikoimastamme muun muassa merkeiltä Halti, Salomon ja Merrell. Jos etsit kävelykenkiä luonnossa liikkumiseen, katso myös naisten ulkoilukengät, miesten ulkoilukengät ja lasten ulkoilukengät. Voit tilata kävelykengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

 

Tällä hetkellä kävelykengät -tuoteryhmässä on 86 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Birger Low Dx M Trekking Kenkä - miesten matalavartinen vaelluskenkä (vaaleanruskea), 36,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti W Jerome Low Dx Trekking Kenkä - naisten kävelykengät (ruskea), 36,00 €, Reebok Ridgerider 6 GTX W - naisten kävelykengät (musta), 60,00 € sekä adidas Terrex Eastrail GTX ulkoilukengät - naisten matalavartinen vaelluskenkä (tummanharmaa), 50,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!