Kahvakuulat

Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
9 tuotetta
Järjestä

Kahvakuulat

Haluatko löytää kahvakuulan parhaaseen hintaan? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Budget Sportista löydät laadukkaat kahvakuulat ja muut treenivarusteet edullisesti. Valtavasta valikoimastamme löytyvät luotettavat merkit, kuten Fit’n Shape ja Eco Body. Jos etsit kaikkein parasta hintaa, katso myös säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa kahvakuula netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässä. Jos kotona treenaaminen on sinulle mieluisaa, katso myös jumppakuminauhat, kuntopallot ja treenilaukut. Kattavasta valikoimastamme tilaat tuotteet suosikkilajiisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Kahvakuulatreeni on tehokas ja nopea tapa treenata koko kehon lihaksia. Kuten perinteiset käsipainot, kahvakuulakin loistaa monipuolisuudellaan. Kahvakuulalla voi treenata lähes mitä tahansa lihasryhmää – jalkoja, käsiä, keskivartaloa ja olkapäitä. Kahvakuulatreeniä on helppo muokata sen mukaan, tavoitteletko muhkeampia lihasmuotoja, räjähtävää voimaa vai rasvanpolttoa. Kahvakuulalla saa lisäksi lisätehoa perinteisiin lihaskuntoliikkeisiin, kuten esimerkiksi vipunostoihin, hauiskääntöihin, askelkyykkyihin ja istumaan nousuihin. Kunhan kahvakuulaliikkeet ovat hallussa ja valitset oikean kokoisen kahvakuulan, harjoittelu on turvallista ja helppoa kaiken kuntoisille liikkujille.

Jotta voi treenata monipuolisesti eri lihasryhmiä, on suositeltavaa hankkia ainakin kaksi erikokoista kahvakuulaa. Pienemmille lihasryhmien, kuten käsi- ja vatsalihasten, treenaamiseen riittää usein pienempi kuula. Suuremmille lihasryhmille, kuten jalkalihaksille, kannattaa hankkia suurempi kahvakuula. Kuulan paino kannattaa valita oman taitotason ja kunnon mukaan. Jos vasta tutustut kahvakuulan käyttöön, on suositeltavaa aloittaa hieman kevyemmällä kuulalla. Kun liikkeiden tekniikat ovat paremmin hallussa, voit siirtyä hiljalleen painavampien kuulien pariin. Liian kevyellä kuulalla treenaaminen ei kehitä ja saattaa aiheuttaa rasitusta vääriin paikkoihin.

Millainen kahvakuula sopii sinulle? Kahvakuulien koot vaihtelevat aina 4 kilosta yli 35 kilon kuuliin. Ihanteellista on, jos itselle sopivinta painoluokkaa on mahdollista käydä testaamassa esimerkiksi myymälässä tai kuntosalilla. Koon lisäksi myös kahvakuulien materiaaleissa on eroja. Pehmeällä vinyyli- tai neopreenipinnalla päällystetty kahvakuula on turvallinen valinta kotiin, sillä se ei naarmuta lattioita tai muita kodin pintoja. Perinteinen valurautainen kahvakuula sopii ulkokäyttöön ja kuntosalille. Myös kahvakuulien kädensijoissa on eroja. Niistä itselle kannattaa valita sellainen, joka istuu tukevasti ja mukavasti omaan käteen.