Kahvakuulat

Kahvakuulalla treenaat lihaskuntoa kokonaisvaltaisesti

Kahvakuula on pohjasta litteä metallinen kuula, jossa on kiinteä kahva. Kahvakuulalla treenaaminen on alun perin peräisin voimailulajeista, mutta nykyisin kahvakuula on suosittu treeniväline sekä kotona, että kuntosaleilla. Kahvakuulia on eripainoisia ja mitä raskaammalla kuulalla treenaat, sen rankempaa se on. Kahvakuulaa sopii sekä voimaharjoitteluun että sykkeennostamiseen. Kuulaa voi käyttää painona hauis- ja ojentajaliikkeissä sekä pystypunnerruksessa ja erilaisissa nostoissa. Kahvakuulalla saa lisää tehoja kyykkyihin, maastavetoihin ja vatsalihasliikkeisiin. Lisäksi kahvakuulalla voi treenata tekemällä erilaisia heilautuksia ja tempauksia. Heilautuksissa on tärkeää hallita oikeanlainen tekniikka, jotta liikkeet eivät aiheuta vahinkoa painon ja vauhdin lisätessä liikkeen tehoja. Kahvakuulasta kannattaa myös pitää tiukasti kiinni, jotta kuula ei heilautuksessa lipeä käsistä ja tipu esimerkiksi kaverin tai omille varpaille. Kahvakuula on mainio ja monipuolinen treeniväline. Kahvakuulatreenillä saat helposti lisää voimaa ja kestävyyttä. Samalla myös kehonhallinta ja tasapaino paranevat ja energiaa kuluu. Yhdistämällä lihaskuntoharjoitteisiin vauhdikkaita toistoja, saat treenistä aerobista liikuntaa ja näin kahvakuulatreenin avulla voit myös laihduttaa. 

Aloittelijoiden kannattaa valita kahvakuulaksi kevyt, esimerkiksi neljän kilon kuula. Lihaskunnon kasvaessa voi käyttöön ottaa painavampia kuulia. Parhaimman treenin saat aikaan kahdella eripainoisella kuulalla; kevyempi käsiliikkeitä varten ja painavampi jalka- ja keskivartaloliikkeitä varten.  Budget Sportin valikoimista löydät kahvakuulat edulliseen tarjoushintaan juuri sinun tarpeisiisi.

Tällä hetkellä kahvakuulat -tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Energetics 12kg Soft - kahvakuula (musta), 39,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Energetics 8kg Soft - kahvakuula (musta), 26,90 €, Energetics 16kg Soft - kahvakuula (musta), 44,90 € sekä Energetics 6kg Soft - kahvakuula (musta), 24,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!