Jumppakepit

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
4 tuotetta
Järjestä

Jumppakepit

Jumppakeppi on loistava ja monipuolinen apuväline koko kehon harjoitteluun ja lihaskunnon kasvattamiseen. Jumppakepit ovat hyödyllisiä esimerkiksi kotona tehtävässä treenissä, ryhmäliikunnassa ja kehoa kuntouttavissa harjoituksissa. Keppijumppa kehittää erityisesti lihastasapainoa ja liikkuvuutta. Monipuolisen jumppakepin kanssa voit tehdä esimerkiksi punnerruksia, kyykkyjä, kiertoja sekä erilaisia lihaskuntoharjoituksia ja venytyksiä. Myös hartiakivut ja jäykkyydet saa hyvin hoidettua jumppakepin avustuksella. Samalla parannat syvien vatsalihasten tukea ja saavutat paremman ryhdin koko kropallesi.

Kokeile Gymstick-jumppakeppiä harjoittelun tehostamiseen. Tiesitkö, että Gymstick on suomalainen keksintö? Gymstick-jumppakepit kehittävät keskivartalon voimaa, tasapainoa ja auttavat kehoasi pysymään hyvässä ryhdissä erityisten vastuskuminauhojen avulla. Gymstick sopii kaikille iästä, urheilutaustasta ja kunnosta riippumatta – siitä hyötyvät niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin keppijumppaajat, sillä päätät itse mieluisat liikkeet ja valitset sopivan vastuksen 1-30 kg väliltä. Maltilliseen treenaukseen ja kuntoutukseen sopii parhaiten light-vastus, kun taas tavoitteellisen urheilijan ja kuntoilijan valinta on extra strong. Valittavissa ovat myös medium ja strong vastukset, jotka ovat hyvä valinta keskitason tai kovemman tason vastusta kaipaaville.

Saat jumppakepin avulla uusia ulottuvuuksia ja sopivasti vastusta tuttuihin liikkeisiin, kuten erilaisiin kyykkyihin ja vatsalihasliikkeisiin. Gymstick-jumppakepit menevät kahteen osaan, joten niitä pystytään helposti kuljettamaan paikasta toiseen laukussa. Ota jumppakemppi mukaan vaikka töihin ja tee istumisen vastapainoksi pientä lihasharjoittelua tehtävien välissä! Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopivat ja edulliset jumppakepit Budget Sportin valikoimasta ja aloita treenaaminen uudella ja hauskalla tavalla!