Gymstick Original 2.0 Extra Strong - jumppakeppi

Gymstick Original 2.0 on toiminnallisen harjoittelun treeniväline, jolla pystyt tekemään paljon enemmän kuin ainoastaan vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Väline mahdollistaa vastusharjoittelun kaikissa liikesuunnissa ja missä tahansa kehon asennossa. Jokainen välineellä tehty harjoitusliike kehittää keskivartalon voimaa, tasapainoa, ryhtiä, koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä. Gymstick Original on saatavana viidellä eri vastuksella 1-30 kg:n / 2-66lbs:n välillä. Gymstick Original soveltuu lapsista senioreihin kuntoutuksesta huippu-urheiluun aloittelevista ammattilaisiin. Kaksiosainen lasikuitukeppi nopealla lukkomekanismilla. Pituus käyttövalmiina 130cm ja lyhennettynä 75cm.

Extra strong / harmaa / vastus: 1-25 kg

Sisältää säilytyspussin, harjoitusjulisteen ja online-harjoitusvideon.

 

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Treeni - Jumppakepit, Treeni - Treenivarusteet, Treeni - Nyrkkeily, Treeni - Kehonhuolto, Treeni, Gymstick

Väri: Hopea (11004)
Näytä lisää...
49,95€
Normaalihinta: 59,90€
30pv alin hinta: 49,95€
  • Hopea
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tai painaville tuotteille 9,90 € (klubilaisille 6,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 6,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Alle 200 cm pituinen tuote haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Alle 200 cm erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Toimituksen säilytysaika on 7 vrk. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Kookas tuote kotiin toimitettuna esim. jääkiekkomaila, sukset tai lumilauta 22,90 € (klubilaisille 12,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 12,90 eur (22,90 eur).Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin hintaan 10 eur. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje