Kuntolaitteet

Kuntolaitteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat kuntolaitteet ja muut treeni -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat kuntolaitteet mm. merkeiltä Tunturi, React ja Core.

Tilaa kuntolaitteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä kuntolaitteet -tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Tunturi F20 kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 499,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Tunturi F40 kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 649,00 €, Tunturi T10 - juoksumatto (väritön), 859,00 € sekä Tunturi T20 - juoksumatto (väritön), 969,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko kuntolaitteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat kuntolaitteet saat hintaan 59,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 969,00 € hintaan. Meiltä löydät kuntolaitteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata kuntolaitteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää