Pilates- ja hierontavälineet

Pilatesrulla avaa jännitteet ja rentouttaa lihakset

Kaipaatko apua kehonhuoltoon ja venyttelyyn? Ovatko paikat jumissa treenin jälkeen? Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät erilaiset pilates- ja lihasrullat, joiden avulla pystyt huoltamaan kehoa ja rentouttamaan ja avaamaan jännittyneitä lihaksia ja lihaskalvoja. Kooltaan, pintarakenteeltaan ja kovuudeltaan erilaiset pilates- ja lihasrullat, foam rollerit ja hierontavälineet toimivat mainiosti omatoimisessa kehon- ja lihastenhuollossa. Pilates- ja hierontarullan avulla pystyt tehokkaasti avaamaan lihasjumeja ja kipukohtia vartalon eri kohdissa. Rullaamalla kiristyneitä lihaskalvoja foam rollerin avulla palaudut nopeammin ja voit paremmin. Rullaaminen laukaisee stressiä ja parantaa jopa unen laatua. 

Pilatesrullat sopivat myös lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteluun. Laittamalla pilatesrullan esimerkiksi selän alle ja liikuttamalla rullaa rauhallisesti pitkin selkää, hierot lapoja ja selkää sekä harjoitat samalla keskivartalon lihaksia. Erilaisten pilatesrullien, foam rollereiden ja lihasrullien avulla pystyt myös käsittelemään lihaskalvoja ja pehmytkudoksia, joiden venyttely muuten olisi vaikeaa. Budget Sportin valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat rullat ja apuvälineet. Tasainen ja pehmeäpintainen rulla käsittelee lempeämmin. Lihasrulla, jonka pinta on kuvioitu, hieroo syvemmältä ja tehokkaammin ja voi tuntua jopa kivuliaalta. Valitse itsellesi sopiva apuväline juuri sinun tarpeisiisi ja taltuta jumit ja säryt tehokkaasti ja omatoimisesti.

Tällä hetkellä pilates- ja hierontavälineet -tuoteryhmässä on 48 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Eco Body Yoga Foam Roller 60cm - foamroller (väritön), 15,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Eco Body Hierova pilatesrulla - foamroller (väritön), 27,95 €, Gymstick Core Roller 45cm - foamroller (väritön), 24,95 € sekä Gymstick Core Roller 90cm - foamroller (väritön), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!