Pilates- ja hierontavälineet

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
11 tuotetta
Järjestä

Foam Roller

Palaudu nopeammin ja vähennä loukkaantumisriskiä! Pilatesrulla eli kuntorulla tai foam roller on loistava apuväline kehon huoltoon ja liikkuvuuden parantamiseen. Rullailu parantaa verenkiertoa, jolloin lihakseen pääsee kulkeutumaan enemmän happea ja näin lihas palautuu treenistä nopeammin. Pilatesrullan avulla voit venytellä ja palautella koko kropan lihaksia vaivattomasti. Rullailu sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kehonhuoltajille. Voimakkuuden säätely onnistuu helposti kehon omalla painolla, joten voit aina tarvittaessa tehostaa harjoitusta lähtötasosi mukaan.

Kuntorullia löytyy useisiin eri tarpeisiin, joten on eduksi tunnistaa omat tarpeet ja toiveet rullan materiaalin, pituuden ja kovuuden suhteen. Pehmeämpi foam roller sopii paremmin alkulämmittelyyn ja lempeään kehon palautteluun, kun taas kovemmalla pilatesrullalla saat tehokkaammin auki ikävätkin lihasjumit. Myös ulkonevat kuviot rullan pinnalla venyttävät lihaksia tehokkaammin kuin sileät foam rollerit. Sileällä, kevyesti pehmustetulla rullalla saat kehon nesteet tehokkaasti liikkeelle, mikä nopeuttaa palautumista.

Eco Bodyn -valikoimasta löydät kuntorullat ja foam rollerit eri tarkoituksiin. Aloittelijan kannattaa tutustua ensin pehmeämpiin rulliin, jotka ovat keholle hellempiä vaihtoehtoja. Kokenut rullailija hyötyy enemmän muotoilluista kuntorullista, jotka pääsevät syvemmälle lihakseen ja poistavat lihasjumeja tehokkaammin. Lihasten hierontaan kannattaa kokeilla myös tehokkaita HighRoller-hierontapalloja, joiden avulla saat lihashuollosta vieläkin enemmän irti.

 

Pilatesrullan käyttö on helppoa ja tehokasta ja onnistuu helposti kotona. Pienempi rulla sujahtaa vaivattomasti myös urheilukassiin mukaan treeneihin. Valikoimastamme löydät pilatesrullat, foam rollerit, kuntorullat ja hierontapallot liikuttavan edulliseen hintaan!