Hierontapallot

Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
5 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Hierontapallot laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat hierontapallot ja muut kehonhuolto -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat hierontapallot mm. merkeiltä Gymstick ja Eco Body.

Tilaa hierontapallot edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä hierontapallot -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Gymstick Hierontapallo 9,5cm (väritön) -hieronta ja akupunktio, 6,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Eco Body Hierontapallo -setti (väritön) -hieronta ja akupunktio, 9,95 €, Gymstick Hierontapallo 3kpl setti (väritön) -hieronta ja akupunktio, 12,95 € sekä Gymstick Recovery Twin Ball hierontapallo (väritön) -hieronta ja akupunktio, 7,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme jumppakuminauhat, jumppamatot ja pilatesrullat!