Jumppamatot

Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
27 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Jumppamatot ja jumppavälineet

Jumppamatot ja joogamatot omiin tarpeisiisi Budget Sportin verkkokaupasta! Käytpä sitten säännöllisesti jumppa- tai joogatunnilla, pilateksessa tai treenaat kotona, löydät valikoimasta treeniisi sopivan tuotteen. Omaan lajiisi soveltuvaa mattoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin tuotteen paksuuteen, rakenteeseen, materiaaliin sekä mukana kuljetettavuuteen. Oikeanlaisen maton avulla harjoittelet kovalla ja viileällä lattialla mukavasti ja turvallisesti. Meiltä löydät joogamatot ja jumppamatot aina edulliseen hintaan!

Eco Bodylta löydät matot sekä jumppaan että joogaan. Helposti ja nopeasti rullattava jumppamatto tai joogamatto mahtuu kotona näppärästi pienempäänkin kaappiin säilytystä varten treenikertojen välissä. Kun vaihtoehtoisesti jätät maton siistille rullalle näkyvälle paikalle kodissasi, muistat ehkä treenatakin useammin – helposti vaikka televisiota katsellessa.

Valitse jumppamatto treeniin ja venyttelyyn

Hyvä jumppamatto vaimentaa urheilusuorituksen aikana tulevia iskuja ja suojaa tehokkaasti polvia, kyynärpäitä ja selkärankaa. Paksu jumppamatto on erinomainen valinta tehokkaaseen harjoitteluun, lihaskunnon treenaamiseen, mutta myös kevyempään, lihaksia palauttavaan treeniin venyttelyyn muodossa. Vaahtokumista valmistetut paksut jumppamatot ovat todella pehmeää materiaalia, joka kuitenkin säilyttää muotonsa kovemmankin suorituksen jälkeen. Oman jumppamaton avulla treenaat joustavasti aikataulusi puitteissa kotioloissa. Kätevän kantohihnan avulla kuljetat paksun, mutta kevyen jumppamaton myös helposti mukaan treeneihin.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat jumppamatot mm. merkeiltä Gymstick, Eco Body ja Atom. Tutustu myös kategorioihimme pilatesrullat, vatsarullat ja pilates- ja hierontavälineet. Jumppamatot -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Gymstick Massage Hook - hieronta ja akupunktio, 12,95 €.