Pilatesrullat

Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
18 tuotetta
Järjestä

Pilatesrullat - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat pilatesrullat kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Voit tilata pilatesrullat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Pilatesrullat laadukkaasta valikoimastamme

Tällä hetkellä pilatesrullat -tuoteryhmässä on 18 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Gymstick Trigger Roller 33cm putkirulla - hieronta ja akupunktio, 16,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 3,95 € ja 26,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy pilatesrullat jokaiselle kukkarolle.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat pilatesrullat mm. merkeiltä Gymstick ja Eco Body. Tutustu myös kategorioihimme vatsarullat, pilates- ja hierontavälineet ja jumppakuminauhat.