Pilatesrullat

Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
19 tuotetta
Järjestä

Pilatesrullat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat pilatesrullat ja muut kehonhuolto -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat pilatesrullat mm. merkeiltä Gymstick ja Eco Body.

Tilaa pilatesrullat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä pilatesrullat -tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Gymstick Fascia -rulla - hieronta ja akupunktio (väritön), 26,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Gymstick Hierontapallo 9,5cm - hieronta ja akupunktio (väritön), 6,95 €, Eco Body Jalanhieroja - hieronta ja akupunktio (väritön), 4,95 € sekä Gymstick Pilates RollingBall terapiapallo - hieronta ja akupunktio (väritön), 7,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme vatsarullat, pilates- ja hierontavälineet ja jumppakuminauhat!