Shortsit ja Caprit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
1 tuotetta
Järjestä

Treenishortsit

Urheilijan luottovaate – treenishortsit – tuntuvat mukavilta ja viilentävät oloa kuumina päivinä ja kovissa treeneissä. Suositut merkit ovat Adidas treenishortsit ja Nike treenishortsit. Miesten treenishortsit löytyvät eri malleissa urheilulajista riippuen ja vaihtelevissa materiaaleissa: juoksushortsit, kompressioshortsit, pyöräilyshortsit vai collegeshortsit? Esimerkiksi pyöräily ja juokseminen on niin paljon mukavampaa kun sinulla on istuvat shortsit jalassa. Parhaimmat treenishortsit ovat myös viimeistelty yksityiskohdilla; erikoissaumoilla ja leikkauksilla, jotka parantavat istuvuutta. Usein treenishortseissa on myös kätevä vetoketjullinen tasku.

Tekniset treenishortsit ovat valmistettu miellyttävästä kankaasta, joka hengittää ja siirtää kosteutta iholta. Tämän tyyppiset treenishortsit sopivat hyvin esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn ja tennikseen. Kun taas haluat pukeutua rennosti ja mukavasti vapaa-ajalla kannattaa valita sporttiset collegeshortsit pehmeässä materiaalissa.

Naisten urheilucaprit ovat suosittu shortsimalli, joka sopii esimerkiksi jumppaan, salille tai juoksuun. Treenicaprit tai fitnesscaprit joustavat ja ovat valmistettu miellyttävästä kankaasta, joka hengittää ja pitää ihon kuivana hikisemmänkin treenin aikana. Capritrikoot sopivat hyvin myös joogaan ja venyttelyyn! Treenishortsit naisille näyttävät ja tuntuvat hyvältä esimerkiksi juoksulenkillä ja kuntosalille. Tilaa treenishortsit Budget Sportista edullisempaan hintaan ja liiku tyylikkäästi ja mukavasti!