Sukat

Aikuiset
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
11 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Aikuisten ja lasten sukat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten sukat ja muut salibandyvaatteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten sukat mm. merkeiltä Fat Pipe, Oxdog ja Craft.

Tilaa aikuisten ja lasten sukat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten sukat -tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Fat Pipe Werner Player's Socks - pitkät sukat (valkoinen), 14,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Oxdog Fit socks pelisukat - pitkät sukat (musta), 9,95 €, Fat Pipe Werner Player's Socks - pitkät sukat (musta), 14,95 € sekä Oxdog Fit socks pelisukat - pitkät sukat (valkoinen), 9,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme housut, shortsit ja Caprit ja takit!