Salibandyvaatteet

Salibandyvaatteet

Budget Sport on myös salibandyn harrastajien kauppa. Niin salibandyvaatteet kuin kaikki muutkin tähän vauhdikkaaseen peliin tarvittavat varusteet löydät monipuolisesta valikoimastamme. Budget Sportin verkkokaupasta tai myymälästä hankit laadukkaat salibandyvaatteet liikuttavan halpaan hintaan, helposti ja nopeasti. Salibandy on varsin mutkaton laji vaatetuksen suhteen. Virallisissa salibandyotteluissa tulee käyttää pitkien housujen sijaan shortseja, joiden suositellaan olevan polveen asti ulottuvia. Salibandyn kevyempi ja kuntoliikunnassa suosittu versio eli sähly on pukeutumisvaatimuksiltaan vieläkin vapaamuotoisempi: päällä kannattaa olla vaatteet, joissa on mukava pelata. Pelin tiimellyksessä tulee taatusti hiki, joten hengittävät salibandyvaatteet ovat tärkeät. Salibandyhousut pelaajilla voivat olla polveen ulottuvat urheilushortsit tai pidempilahkeiset trikoot. Maalivahdin housut taas on varustettu erilaisilla tikkauksilla, toppauksilla ja jousto-ominaisuuksilla. Istuvuus ja suojusten säätömahdollisuudet on huomioitu erityisen tarkkaan, sillä maalivahdin torjunta-asennot vaativat varusteilta todella paljon joustavuutta.

Salibandyvaatteiden yläosana on salibandypaita tai salibandyliivi. Suosituin vaihtoehto on perusmallinen t-paita, jossa hihat ulottuvat lähelle kyynärtaipeita. Salibandyssa käytettävät pelisukat puolestaan ulottuvat polveen asti, niiden joustavat kuidut tuntuvat käytössä mukavilta, ja saumattomasti istuvat leikkaukset antavat hyvän tuen pohkeille.

Paitsi salibandyvaatteet ja muut lajiin tarvittavat varusteet, löydät Budget Sportin verkkokaupasta myös hyödyllistä välinetietoa salibandysta. Lue lisää valintaoppaistamme:

Budget Sportista voit hankkia salibandyvaatteet huippumerkeiltä kaiken ikäisille säbän harrastajille. Poikien salibandypaita, Umbro-urheilushortsit, Fat Pipe -pelisukat ja kaikki muutkin valikoimamme salibandyvaatteet ovat saatavilla kätevästi netistä tai Budget Sportin myymälästä. Tutustu mallistoomme ja tule ostoksille!

Tällä hetkellä salibandyvaatteet -tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Oxdog Avalon - shortsit (musta), 21,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Squadra 21 Sweat Top - collegepaita (musta), 34,95 €, adidas Squadra 21 Training Top - pitkähihainen paita (musta), 34,95 € sekä adidas Squadra 21 Training Pant Jr - lasten verkkarihousut (musta), 34,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!