Maalivahdin varusteet

Maalivahdin varusteet

Salibandyn ykkönen – maalivahti – torjuu pallot parhaiten laadukkailla varusteilla! Salibandy maalivahdin varusteet sisältävät maskin, housut, paidan ja kengät; joko salibandyyn suunnitellut kengät tai perinteiset painikengät, jossa on pitävä kumipohja. Lisäksi maalivahdin varusteisiin kuuluu usein myös ohuet maalivahdin hanskat, lonkkasuojat ja kyynärpääsuojat. Pelin sääntöjen mukaan salibandy maalivahdin varusteet tulee olla vain maalivahdin suojaamiseen ja niissä ei saa olla osia, jotka peittävät maalia. Menesty maalin edessä ja tilaa sujuvasti salibandy maalivahdin varusteet netistä!

Budget Sportin verkkokaupasta ostat salibandy maalivahdin varusteet halvalla! Salibandyjoukkueen maalivahdin panssaripaita on parhaimmillaan valmistettu kevyestä, hengittävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista ja lisäksi paidan mukavuutta lisää kainaloissa olevat tuuletusaukot. Paidan muotoiltu ja topattu etuosa suojaa vartalon etuosaa tehokkaasti pallon iskuilta. Salibandy maalivahdin Fat Pipe panssaripaita on myös topattu olkapäillä ja hihoissa. Maalivahdin paita istuu hyvin myös vauhdikkaammassa pelissä kun paidassa on silikoniteippaukset. Muista myös salibandy maalivahdin hanskat, jossa on täydellinen istuvuus, erityisen pitävät kämmenosat silikonipinnalla ja säädettävä tarrakiinnitys. Kestävät Fat Pipe maalivahdin hanskat, Excel maalivahdin hanskat ja Neumann maalivahdin hanskat ja muut salibandy maalivahdin polvisuojat tilaat halvalla Budget Sportista.

Älä jätä sählytreenejä väliin huonojen varusteiden takia. Hanki salibandy maalivahdin varusteet halvalla ja lähde pelikentälle valmiimpana kuin koskaan aikaisemmin. Siisteimmät torjunnat teet kun salibandy maalivahdin varusteet ovat ajan tasalla ja varusteet suunniteltu juuri maalivahdille: hanki edullisesti suojapaita, mv-paita, kyynärsuojahiha, mv-housut, mv-shortsit, mv-alasuojat, polvisuojat ja maalivahdin kengät kätevästi yhdestä urheilukaupasta. Salibandy maalivahdin suosikkimerkit Exel, Fat Pipe ja Neumann löydät tietysti Budget Sportista.

Lasten suosittu harrastus, salibandy, on vauhdikas ja hauska joukkuepeli vaikka koko kaveriporukalle. Peliin pääsee mukavammin mukaan, kun lasten salibandy varusteet ovat kunnossa! Salibandy maalivahdin varusteet lapsille on helppo tilata kotiin verkkokaupasta. Muista suojakäsineet lapsille, polvisuojat lapsille ja sisäpelikengät lapsille. Myös lasten suojalasit ovat tärkeä urheiluasuste vauhdikkaassa pallopelissä. Myös perheen isommille lapsille löydät hyvät urheilukamat salibandyyn. Salibandy maalivahdin varusteet junior koossa; junior maalivahdin paita, junior polvisuojat ja junior maalivahdin hanskat ja kaikki muut salibandy maalivahdin varusteet juniorille!

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten maalivahdin varusteet -tuoteryhmässä on 35 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Exel G Star Sr Goalie Pants - maalivahdin housut (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Edge Salibandy/Street Hockey Jr - lasten maalivahdin maski (valkoinen), 39,95 €, Fat Pipe Vic - maalivahdin housut (musta), 199,90 € sekä Oxdog Xguard Top Goalie Glove Silicon SR Black - maalivahdin varuste (musta), 54,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!