Retkeilyvaatteet

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
1035 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Retkeilyvaatteet onnistuneisiin ulkoiluhetkiin ja -retkiin

Retkeily luonnossa on mukava harrastus, joka lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä, vähentää stressiä ja saa mielen rauhoittumaan. Puhdas luonto, raikas ilma, luonnon äänet ja tuoksut ovat hyvää vastapainoa hektiselle elämälle ja innostavat retkille lähelle ja kauas. Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät tekniset ja toimivat retkeilyvaatteet ja ulkoilupuvut luonnossa liikkumiseen ja aktiiviseen ulkoiluun, edullisesti ja helposti. Oli retkikohteesi pohjoisen tunturit, läheinen kansallispuisto tai kotimetsä, onnistuneen retkeilyelämyksen takaa hyvä valmistautuminen ja oikeanlaiset varusteet. 

Retkelle valmistautuminen alkaa ulkoiluvaatteista. Ulkona liikuttaessa, sade, tuuli ja myrsky voivat yllättää, joten valitse ulkoiluun vaatteet, jotka ovat valmistettu kosteudelta ja tuulelta suojaavista materiaaleista. Jos olet aikeissa lähteä pitemmälle retkelle tai vaellukselle, valitse vaatteet, jotka toimivat vaihtelevissa olosuhteissa. Vaelluksella joudut kantamaan yleensä kaiken itse, joten mukaan ei voi ottaa kuin välttämättömimmät asiat. Vaellukselle kannattaa pukeutua monikäyttöisiin vaellusvaatteisiin, jotka suojaavat ja lämmittävät, ovat kestäviä ja pysyvät suorituskykyisinä yllättävissäkin tilanteissa. Myös materiaalien hengittävyys on tärkeä ominaisuus ja erilaiset ventilaatioaukot, joiden avulla voi lisätä lämmön kulkeutumista ulos vaellustakin tai -housujen sisältä. Pukemalla lisää ja vähentämällä kerroksia ulkovaatteiden alla, säädät retkeilyvaatteiden lämmittävyyttä. Taukotakki, joka on helppo pukea muiden vaatteiden päälle lämmittämään tauon ajaksi, on aina hyvä olla mukana. Retkeilyvaatteissa tarvitaan paljon taskuja, koska mukana kulkee kaikenlaista tarpeellista, johon pitää päästä käsiksi nopeasti ja vaivattomasti. Retkeilyhousujen reisitaskuihin mahtuvat niin kompassit kuin eväspatukatkin. Naisten ja miesten retkeilyhousuissa tärkeää on myös vahvikkeet, jotka suojaavat kovimmalle kulutukselle joutuvia ovia kuten polvia ja takapuolta.

Tällä hetkellä retkeilyvaatteet -tuoteryhmässä on 1035 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rukka Pousu Stretch Trousers M. - miesten stretch-housut (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat McKINLEY Terang II N - naisten kuoritakki (musta), 39,95 €, McKINLEY Imber W - naisten kuorihousut (musta), 39,95 € sekä Kari Traa Bryn L parkatakki (rosa), 119,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!