Vaelluskengät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
59 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Vaelluskengät

Ulkoilu ja luonnossa retkeily virkistää ja energisoi niin kehon kuin mielenkin ja asianmukaiset jalkineet mahdollistavat varman ja mukavan menon, säästä ja maastosta riippumatta. Hyvät vaelluskengät kuuluvat jokaisen retkeilijän ja luonnossa viihtyvän perustarvikkeisiin, suuntaatpa sitten kevyelle kävelylenkille maastossa, uhmaamaan säätä arjen menoissasi, tai vaikka pidemmälle eräretkelle.

Budget Sport on koonnut hyvän valikoiman laadukkaita ja monikäyttöisiä retkeily-, ulkoilu- ja vaelluskenkiä, joista löytyy varmasti omansa koko perheelle. Valikoimastamme löytyy vaelluskenkiä niin matalavartisena lenkkarimallina kuin korkeammalla mid-varrellakin. Meiltä löydät halvalla laadukkaat vaelluskengät ja ulkoilukengät miehille, naisille ja lapsille sopivissa koissa ja malleissa.

Vaelluskenkiä valitessasi on hyvä ottaa huomioon kenkiesi pääasiallinen käyttötarkoitus ja valita kengät, jotka ominaisuuksiltaan parhaiten sitä tukevat. Kivikkoisessa maastossa liikkujan tulee valita tukevat jalkineet, joiden paksu pohja estää jalkaa väsymästä. Maastoon tarkoitettujen jalkineiden varren tulee tarjota nilkalle riittävä tuki. Jalkineen korkeampi varsi tekee syvässä lumihangessa liikkumisesta mukavaa, kun taas matala nilkkurivarsi tekee jäisellä alustalla tasapainottelusta ketterää. Kaikissa Budget Sportin talvisiin olosuhteisiin suunnitelluissa vaelluskengissä on vedenpitävä kalvopäällystys ja lämmin vuori.

Vedenpitävällä kalvolla varustetut tukevat ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut monikäyttöiset vaelluskengät varmistavat, että retkipolkusi taittuu huoletta säässä kuin säässä. Kosteutta siirtävä ja hengittävä vuori tuo käyttömukavuutta samalla kun likaa ja vettä hylkivä päällinen tekee niistä erityisen helppohoitoiset.

Vaelluskenkiesi kokoa valitessasi, otathan huomioon eri valmistajien käyttämät kokojärjestelmät ja käytät tarvittaessa apunasi tuotetietojen yhteydestä löytyviä kokotaulukoita? Vaelluskengän tulee istua tukevasti kantakuppiin, mutta jättää varpaille hieman liikkumatilaa. Tilan suhteen on hyvä huomioida myös se, millaisia sukkia tulet kenkien kanssa käyttämään, sekä se että jalka tavallisesti turpoaa hieman maastossa kävellessä. Tutustu myös Budget Sportin kätevään vaelluskengän valintaoppaaseen.

Meiltä löydät vaelluskengät miehille, naisille ja lapsille tunnetuilta merkeiltä kuten Merrell, Salomon ja Halti aina edulliseen hintaan. Ei siis muuta kuin valitsemaan itsellesi sopivat kengät talviseen ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Sopivat kengät löydettyäsi voit tilata ne kätevästi verkkokaupastamme tai halutessasi tarkistaa helposti tuotteen myymäläkohtaisen saatavuuden.