Juoksukengät

Maastojuoksukengät - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat juoksukengät myös vaativampaan maastoon nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hyvät juoksukengät ovat mukavat, tukevat ja sopivat käyttötarpeeseesi. Retkeilyyn ja vaihtelevampaan maastoon sopii usein parhaiten maastojuoksukenkä. Tärkeintä juoksukengän valinnassa on siis ottaa huomioon kengän käyttötarkoitus.

Miten valita oikea juoksukenkä?

Tärkeintä juoksukengän valinnassa on ottaa huomioon kengän käyttötarkoitus. Kannattaako valita kevyet juoksukengät, Gore-Tex juoksukengät tai maastojuoksukengät? Juoksukenkien tulee olla mukavat ja tukevat jalassa, maastoon sopien. Esimerkiksi kivikkoisella tai muuten epätasaisella maastolla kuljettaessa jalkineen tukevuus on erittäin tärkeää, jotta jalka ei väsy liikaa. Siksi maastojuoksukengät ovat jalalle parempi valinta, kun maasto vaihtuu haasteellisempaan. Maastojuoksukengässä tulee ottaa huomioon oma askellus, ja kengän kärkeen kannattaa jättää 1-,5 cm tilaa. Näin varpaille jää hieman liikkumatilaa, mutta kenkä on kuitenkin napakka. Huomioi myös, että jalka turpoaa hieman kävellessä. Sovita maastojuoksukenkiä päälle aina sellaisten sukkien kanssa, joita aiot käyttää kengissä.

Tilaa juoksukengät helposti netistä tai varaa myymälään

Hyviä maastojuoksukenkiä löydät valikoimastamme muun muassa merkeiltä adidas, Merrell ja New Balance. Katso naisten juoksukengät, miesten juoksukengät ja lasten juoksukengät. Voit tilata kengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä juoksukengät -tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on New Balance Fresh Foam X Kaiha Road W - naisten juoksukengät (musta), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat New Balance Fresh Foam Hierro v6 Trail GTX W - naisten maastojuoksukengät (musta), 149,90 €, New Balance Fresh Foam Arishi v1 Trail GTX W - naisten maastojuoksukengät (musta), 89,95 € sekä New Balance Fresh Foam X Kaiha Road W - naisten juoksukengät (harmaa), 99,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!