Polkimet

Polkimet -tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat polkimet -tuotteet ja muut tarvikkeet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat polkimet -tuotteet mm. merkeiltä First Gear, Oxc ja Shimano.

Tilaa polkimet -tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä polkimet -tuotteet -tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on First Gear Dirt/BMX 9/16" - poljin (musta), 15,95 €. Muita suosittuja malleja ovat First Gear Junior 1/2' Musta - lasten poljin (väritön), 5,95 €, OXC Mtb Resin Musta 9/16" - poljin (väritön), 19,95 € sekä Shimano Pd-ef202 Flat Explorer - poljin (musta), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko polkimet -tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat polkimet -tuotteet saat hintaan 5,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69,95 € hintaan. Meiltä löydät polkimet -tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata polkimet -tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää