Jarrupalat

Jarrupalat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat jarrupalat ja muut tarvikkeet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat jarrupalat.

Tilaa jarrupalat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä jarrupalat -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Shimano V-jarrupala muttereilla (väritön), 8,95 €. Toinen suosittu malli on Shimano Levujarrupalasarja Resin B05S-R (väritön), 9,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko jarrupalat maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat jarrupalat saat hintaan 8,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9,95 € hintaan. Meiltä löydät jarrupalat aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata jarrupalat kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme pyöränketjut, pyörän lukot ja pyöräpumput!

Näytä lisää