Luistimet

Luistimet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat luistimet ja muut luistelu -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat luistimet mm. merkeiltä CCM, Bauer ja Trekker.

Tilaa luistimet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä luistimet -tuoteryhmässä on 107 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM Super Tacks 9350 Int/Jr D - jääkiekkoluistimet (musta), 40,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer Supreme Elite Jr D Jk-luistin (väritön), 169,00 €, Bauer Vapor X3.5 SR D - jääkiekkoluistimet (väritön), 159,00 € sekä Bauer Supreme Elite Sr D Jk-luistin. (väritön), 199,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko luistimet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat luistimet saat hintaan 3,90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049,90 € hintaan. Meiltä löydät luistimet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata luistimet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää