Luistelukypärät

Luistelukypärät laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat luistelukypärät ja muut luistelu -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat luistelukypärät mm. merkeiltä Bauer ja CCM.

Tilaa luistelukypärät edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä luistelukypärät -tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bauer 5100 - jääkiekkokypärä (musta), 40,00 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Tacks 310 Combo - jääkiekkokypärä (valkoinen), 119,90 €, CCM Tacks 310 Combo - jääkiekkokypärä (musta), 119,90 € sekä CCM Tacks 70 Combo - jääkiekkokypärä (valkoinen), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko luistelukypärät maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat luistelukypärät saat hintaan 20,96 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299,90 € hintaan. Meiltä löydät luistelukypärät aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata luistelukypärät kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää