Lasten laukut ja reput

Lasten reput ja laukut

Budget Sportin laajasta reppu- ja laukkuvalikoimasta löydät suosittujen huippumerkkien tuotteet myös perheen junioreille. Pienten tyttöjen ja poikien harrastusvälineet ja -varusteet kulkevat mukana lapselle sopivassa selkärepussa ja näin lapsen kädet jäävät vapaaksi muulle tekemiselle. Pieni reppu selässä lapsi voi kätevästi ja turvallisesti pyöräillä, pelata ja juosta. Liikkuminen on huoletonta, kun avaimet, puhelimet ja muut lapsen tärkeät tavarat ovat tallessa repussa. Hyvä reppu palvelee lasta monessa eri elämäntilanteessa. Sama reppu voi toimia koulu-, harrastus- ja reissureppuna. Tutustu valikoimaan myymälässä paikan päällä tai verkossa. Kansainvälisten huippumerkkien Niken ja Adidaksen reput ovat suosittuja myös lasten keskuudessa. Ota lapsi mukaan valitsemaan mieluisa reppu niin se palvelee käytössä pitkään. 

Valitessasi reppua lapselle, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin; 

Valitse reppu lapsen koon mukaan. Reppu ei saa olla liian iso vaan sen selkäosan pitää olla lapsen selkää kapeampi ja lyhyempi. 
Kantoremmien on oltava säädettävissä niin, että reppu ei roiku liian alhaalla vaan repun saa säädettyä lapselle sopivaksi niin että se istuu napakasti lapsen selkää vasten. 
Repun kantoremmien on hyvä olla pehmustetut, ettei reppu täyteen pakattunakaan paina liikaa lapsen hartioita. 
Tarkista että repussa on vetoketjullinen erillinen tasku tärkeimmille pienille tavaroille, jotta ne löytyvät helposti ja pysyvät tallessa vauhdikkaassakin menossa. 
Jos mieluummin hankit lapselle isomman monikäyttöisen repun, valitse malli, jonka tilavuutta voi säätää sivuremmeillä. 
Reppujen lisäksi valikoimassamme on erilaisia lasten laukkuja harrastuksiin, matkoille ja isompien tavaramäärien kuljettamiseen. Myös erilaisia lätkä- ja varustekasseja sekä duffel bagejä, nyörillisiä gym sack-pusseja ja toilet-laukkuja on tarjolla lapsille ja nuorille sopivissa väreissä ja koissa. Laadukkaissa ja sporttisissa lasten laukuissa tavarat kulkevat mukana hyvässä järjestyksessä. Säädettävien kantohihnojen ansiosta laukut mukautuvat perheen junioreiden käyttöön ja niitä on kätevä kuljettaa mukana.  

Tällä hetkellä lasten laukut ja reput -tuoteryhmässä on 162 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Essentials Bum Bag - vyölaukku (musta), 16,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Kari Traa Kari 30l - urheilukassi (musta), 49,95 €, Helly Hansen Racing Bag - päiväreppu (musta), 59,95 € sekä Select Sports Bag Milano Round 48L - putkikassi (musta), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!