Naisten slip on -kengät

Naisten slip on -kengät

Kevyet naisten avokkaat, pistokkaat, sandaalit ja slip on -kengät sopivat kesäiseen oleiluun ja moneen muuhunkin mutkattomaan vapaa-ajan viettoon. Budget Sportin suuresta kenkävalikoimasta löydät niin naisten Jeti-pistokkaat, naisten sandaalit Catmandoolta, Puman slip on -tennarit naisille kuin monet muut tunnetut merkit liikuttavan halpaan hintaan.

Muista tarkistaa huippuedulliset ja säännöllisesti päivittyvät tarjouksemme. Tilaa naisten avokkaat, pistokkaat ja slip on-tennarit meiltä helposti netistä suoraan kotiisi tai osta ne lähimmästä Budget Sportin myymälästä. Kun aurinko lämmittää ja nauhalliset, hengittävimmätkin tennarit ovat liikaa, on aika ottaa kevyet naisten avokkaat ja sandaalit käyttöön. Pistokkaan malliset Catmandoon sandaalit voi sujauttaa helposti jalkaan niin kaupunkikäytössä kuin vaikka mökillä. Kävelylenkillä tai luontopoluilla ovat nauhattomat slip on -mallit käteviä – pysyvät tukevasti jalassa ja ovat nopeat sekä pukea että riisua. Yhtä hyvin kaupungille ja maastoon sopivat Haltin naisten slip on -kengät, naisten slip on -tennarit Puman mallistosta ja muilta brändeiltä kuten Nike ja Adidas tarjoavat kaikki saman nautinnon: näissä kengissä et tarvitse sukkia! Miellyttävä verkkomateriaali on hengittävä ja jalat pysyvät kuivina ja raikkaina. Tukeva ja iskuja vaimentavaksi muotoiltu välipohja estää jalkojen väsymistä. Katsasta Bugdet Sportin valikoimaa ja löydä itsellesi mukavat, mutkattomat ja linjakkaat naisten slip on -kengät, pistokkaat ja avokkaat edullisesti, nopeasti ja kätevästi. Tutustu, ihastu ja osta omasi netistä tai myymälästä!

Tällä hetkellä naisten slip on -kengät -tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Acces Mesh - naisten slip on -kengät (pinkki), 16,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Acces Mesh - naisten slip on -kengät (valkoinen), 16,95 € sekä Acces Mesh - naisten slip on -kengät (musta), 16,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!