Bauer

Bauer jääkiekkoluistimet lapsille ja aikuisille - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät laadukkaat Bauer jääkiekkoluistimet niin aikuisille kuin lapsillekin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hyvät luistimet ovat jokaisen kiekkoilijan tärkein varuste ja Bauer valmistaa luistimia sekä muita jääkiekkotarvikkeita yli 80 vuoden kokemuksella.

Jääkiekkoluistimet – Mitä kannattaa huomioida luistimien valinnassa?

Jääkiekkoluistimien istuvuudessa ja teknisissä ominaisuuksissa on jonkin verran eroja, joten valinnassa kannattaa huomioida niin oma jalka, taitotaso kuin myös pelityyli. Oikean kokoisessa luistimessa kantapään tulee asettua hyvin paikoilleen. Usein harrastepelaajan luistimessa kantapään ja luistimen väliin voi jäädä sormen mentävä tila, kun varpaat ovat luistimen kärjessä. Kokeneemman pelaajan sen sijaan kannattaa valita jääkiekkoluistimet, joihin ei juurikaan jää ylimääräistä tilaa. Aktiivipelaajan kannattaa myös valita hieman jäykempi luistin harrastelijaan verrattuna. Kuten usein kengissäkin, luistimissa on myös erilaisia lestejä: D-lesti sopii kapealle jalalle, E-lesti normaalille ja EE taas on leveämmälle jalalle. Katso tarkemmat ohjeet jääkiekkoluistimien valintaan täältä. Bauer-luistimet on jaoteltu pääkategorioihin luistinten erilaisten ominaisuuksien mukaan. Esimerkiksi Bauer Vapor -sarjan luistimet sopivat nopeutta ja ketteryyttä tavoitteleville kiekkoilijoille, kun taas Supreme-sarjan luistimissa istuvuus on huippuluokkaa.

Kaikki jääkiekkoon Budget Sportista

Kanadalainen Bauer on suosittu merkki niin aktiiviharrastajien kuin harjoittelijoidenkin keskuudessa ja Budget Sportin valikoimasta löydät merkin laadukkaat jääkiekkoluistimet sekä muut jääkiekkovarusteet. Meiltä löydät myös muut suositut merkit, joten katsasta koko jääkiekkovalikoima täältä. Voit tilata jääkiekkovarusteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten bauer -tuoteryhmässä on 53 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bauer Supreme Elite Int D Jk-luistin. (väritön), 189,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer Vapor Select SR D - jääkiekkoluistimet (väritön), 299,00 €, Bauer Supreme Elite Jr D Jk-luistin (väritön), 169,00 € sekä Bauer Vapor Velocity INT FIT2 - jääkiekkoluistimet (väritön), 349,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!