Rossignol

Rossignol-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Rossignol-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Rossignol-tuotteet.

Tilaa Rossignol-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Rossignol-tuotteet -tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rossignol X-6 Skate - luisteluhiihtomonot (väritön), 179,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Rossignol X-ium Skating Ifp - luistelusukset (väritön), 369,90 €, Rossignol Delta Sport R-skin Stiff - pitopohjasukset (väritön), 249,90 € sekä Rossignol Delta Comp R-skin Stiff - pitopohjasukset (väritön), 349,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Rossignol-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Rossignol-tuotteet saat hintaan 39,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 419,00 € hintaan. Meiltä löydät Rossignol-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Rossignol-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää