Rossignol

Rossignol-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Rossignol-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Rossignol-tuotteet.

Tilaa Rossignol-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Rossignol-tuotteet -tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rossignol X-Tour Ultra - perinteisen hiihtomonot (väritön), 119,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Rossignol Delta Sport R-skin Stiff - pitopohjasukset (väritön), 199,90 €, Rossignol X-6 Skate - luisteluhiihtomonot (väritön), 179,90 € sekä Rossignol R-skin Sport - vaihtokarvat (väritön), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Rossignol-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Rossignol-tuotteet saat hintaan 39,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429,00 € hintaan. Meiltä löydät Rossignol-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Rossignol-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää