Golfvaatteet

Golfvaatteet

Budget Sportista golffari löytää kaiken tarvitsemansa myös pukeutumiseen. Tutustu valikoimaamme ja hanki golfvaatteet liikuttavan halpaan hintaan verkkokaupasta tai myymälästämme. Toimiva golf-pukeutuminen edellyttää, että asu on joustava, miellyttävä ja hengittävä. Golfvaatteiden pelkistetty ilme on tarkoituksenmukainen: käsiä nostaessa, palloa noukkiessa tai kyyristyessä vaikka puttilinjaa tähystämään ei tiellä saa olla naruja, läppiä tai mitään muutakaan lepattavaa. Säähän varautuminen puolestaan edellyttää, että golfbägissa kulkee mukana myös vaikkapa tuulelta suojaavia golfvaatteita. Laadukkaat Budget Sportin golfvaatteet saat edullisesti netistä ja myymälästä, huippumerkeiltä kautta linjan. Valikoimamme brändejä ovat muun muassa Puma, Catmandoo ja Nike. Meiltä löydät golfvaatteet naisille ja miehille, niin golfhousut, golftakit, golfpaidat ja golfhameet kuin golfpäähineet ja shortsit sekä capritkin. Hillittyjä värejä – punaisen, sinisen ja vihreän sävyjä, valkoista ja mustaa – sekä hyvin muotoiltuja mitoituksia ja yhteen sopivia malleja.

Mukavat, istuvat ja tyylikkäät golfvaatteet ovat monikäyttöisiä myös kentän ulkopuolella erilaisissa vapaa-ajan menoissa. Esimerkiksi naisten Puma-golfhame yhdistettynä raikkaaseen pikeepaitaan, lippikseen ja tennareihin sointuu hyvin niin kaupungin kaduille kuin sunnuntain kävelylenkille. Myös miesten golfhousut sopivat hyvin sporttiseen tyyliin muuallakin kuin golfkentällä. Löydä pikeet ja pitkähihaiset golfpaidat, mallikkaat golfhousut ja golftakit sekä erilaisiin sääolosuhteisiin sopivat vaihtoehdot golf-pukeutumiseen meiltä. Budget Sportista saat golfvaatteet huippubrändeiltä pysyvästi edulliseen hintaan.

Tällä hetkellä golfvaatteet -tuoteryhmässä on 82 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - naisten urheiluliivit (musta), 54,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - naisten urheiluliivit (tummansininen), 54,95 €, Shock Absorber Active Sports Padded Bra W - naisten urheiluliivit (musta), 49,95 € sekä Puma Golf Tech Shorts - miesten shortsit (musta), 40,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!