Frisbeet

Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
206 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Frisbeegolfkiekot moneen makuun

Budget Sportin monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löydät parhaat frisbeegolfkiekot niin aloittelijalle kuin vaativalle harrastajalle. Frisbeegolfin harrastaminen ei vaadi alkuun isoja investointeja. Pelaamisen voi aloittaa, vaikka yhdellä midrange-kiekolla. Midrange- eli lähestymiskiekko on hyvä yleisfrisbee, joka antaa aloittelijan virheet parhaiten anteeksi. Jos laji kiinnostaa ja haluat laajentaa kiekkorepertuaaria, seuraavaksi kannattaa hankkia distance driver eli kiekko pitkiä aloitusheittoja varten sekä putteri, jolla lähestytään maalikoria. Aloittelijoille myydään myös frisbeegolfkiekkoja myös setteinä. Kun taidot ja pelikokemusta karttuu, tulee tarve useammanlaisille erilaisille kiekoille.  

Frisbeegolfkiekot jaetaan drivereihin, lähestymis- eli midrange-kiekkoihin ja puttereihin. Kiekkojen ominaisuudet määrittyvät niiden painon, mallin ja muovilaadun mukaan. Kiekot ovat halkaisijaltaan 21–22 senttisiä ja painavat 150-190 grammaa. Kevyet kiekot lentävät helpommin ja sopivat aloittelijoille ja nuorille pelaajille. Painavat kiekot ovat haastavampia heittää, mutta soveltuvat kokeneille pelaajille ja kilpailijoille sekä vaikeampiin esim. tuuliolosuhteisiin. 

Pisimpiin heittoihin, esim. väylän avauksiin parhaiten sopivat distance driverit. Lyhyempiin väyläheittoihin käytetään lähestymiskiekkoja, joilla nimensä mukaisesti lähestytään maalikorialuetta. Kun ollaan jo niin lähellä koria, että siihen on mahdollista osua, käytetään putteria. Paras putteri on paksu ja tylppä ja sitä on helppo hallita. Frisbeegolfkiekot valmistetaan muovisekoitteista, joita on useita erilaisia. Osa on kestävämpää, osassa puolestaan parempi grippi eli tuntuma. Parhaat frisbeegolfkiekot ovat sellaisia, joissa kestävyys ja hyvä grippi ovat sopivassa suhteessa. Budget sportin laajasta valikoimasta löydät frisbeegolfkiekot myös halvalla.

Tällä hetkellä frisbeet -tuoteryhmässä on 206 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Prodigy Disc Mystery Box Blue - frisbee (väritön), 49,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Discmania Neo enigma - frisbeegolf pituusdraiveri (väritön), 18,95 €, Discmania Soft Exo Logic - frisbeegolf putteri (väritön), 11,95 € sekä Latitude Zero Mercy Medium - frisbeegolf putteri (harmaa), 11,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!