Frisbeegolf-laukut

Frisbeegolfiin suunnitellussa laukussa kiekot pysyvät järjestyksessä

Budget Sportista löydät varusteet lajiin kuin lajiin: myös suosittuun frisbeegolfiin, joka on helppoa ja hauskaa kun varusteet ovat kunnossa ja kiekot järjestyksessä lajin ehdoilla suunnitellussa frisbeegolfrepussa tai -laukussa. Frisbeegolf on mukava ja sosiaalinen harrastus, jossa yhdistyvät pelaaminen ja ulkoilmassa reippailu. Frisbeegolfia voi pelata jopa vain yhdellä yleiskiekolla, mutta aktiiviharrastajilla, ammattilaisista puhumattakaan voi olla kymmeniä tai jopa satoja erilaisia kiekkoja, joista sopivat valitaan mukaan kentälle. Frisbeegolfkiekot kulkevat mukana olkalaukussa tai repussa, joka on helppo avata ja josta kuhunkin heittoon sopiva kiekko on kätevä valita. Jos mukana kuljetettavia kiekkoja on paljon, frisbeegolfiin suunniteltu reppubägi voi olla järkevä investointi. 

Paras frisbeegolfiin suunniteltu reppu on sellainen, jossa tarvittavat välineet ja tavarat kulkevat vaivattomasti mukana kentällä. Frisbeegolfreppuun mahtuu yleensä vähintään 15 kiekkoa. Repussa on pehmustetut kantohihnat, joiden ansioista frisbeegolfkiekkoja on mukava kantaa väylältä toiselle ilman että hartiat puutuvat. Repun etuosassa on erillinen tasku ja paikka lähiheittoihin tarvittavalle putterille sekä tilaa myös muille mukana kulkeville tärkeille tavaroille, kuten juomapullolle. Frisbeegolfrepun pohja on vahvistettu ja tasainen niin että se on helppo laskea maahan eikä se kaadu kyljelleen. Jos frisbeegolf repun hinta arveluttaa, voit luottaa, että edullisimman repun lajiin kuin lajiin, myös frisbeegolfiin löydät juuri Budget Sportista. Pidä silmällä myös frisbeegolfiin liittyviä tarjouksia.

Tällä hetkellä frisbeegolf-laukut -tuotteet -tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Viking Discs Ground Sack kiekkolaukku - varustekassi (musta), 15,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Discmania Starter Bag - varustekassi (väritön), 10,95 €, Discmania Fanatic Go - varustekassi (väritön), 29,95 € sekä Discmania Fanatic Fly - varustekassi (väritön), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!