Tunturi kuntopyörät ja ergometrit

Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit ja muut Tunturi-varusteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit.

Tilaa Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Tunturi F40 kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 649,00 €. Toinen suosittu malli on Tunturi Tunturi F20 Bike Competence - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 499,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit saat hintaan 499,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 649,00 € hintaan. Meiltä löydät Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Tunturi-kuntopyörät ja ergometrit kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme Tunturi-citypyörät, Tunturi-sähköpyörät ja Tunturi-juoksumatot!

Näytä lisää