Select pallot

Select-pallot laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Select-pallot ja muut Select-varusteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Select-pallot.

Tilaa Select-pallot edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Select-pallot -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Select Play 18 Sr käsipallo (oranssi), 19,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Select Play 21 käsipallo (oranssi), 24,95 €, Select Play 15 Jr käsipallo (oranssi), 17,95 € sekä Select Futsal Samba - pallo (valkoinen), 34,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Select-pallot maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Select-pallot saat hintaan 17,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34,95 € hintaan. Meiltä löydät Select-pallot aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Select-pallot kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme Select-jalkapallot, Select-laukut ja varustekassit ja Select-tarvikkeet!

Näytä lisää