Rossignol varusteet

Rossignol-varusteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Rossignol-varusteet ja muut Rossignol-tuotteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Rossignol-varusteet.

Tilaa Rossignol-varusteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Rossignol-varusteet -tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rossignol X-Tour Ultra - perinteisen hiihtomonot (väritön), 119,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Rossignol R-classic - perinteisen siteet (väritön), 59,95 €, Rossignol Delta Sport R-skin Stiff - pitopohjasukset (väritön), 199,90 € sekä Rossignol X-6 Skate - luisteluhiihtomonot (väritön), 179,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Rossignol-varusteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Rossignol-varusteet saat hintaan 39,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429,00 € hintaan. Meiltä löydät Rossignol-varusteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Rossignol-varusteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää