Retki

Retki-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Retki-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Retki-tuotteet.

Tilaa Retki-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Retki-tuotteet -tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Retki Makuupussi Syöte (punainen), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Retki Reppu Retro 16l (vihreä), 21,95 €, Retki Lyhty Led 3x3w - lamppu (musta), 5,95 € sekä Retki Reppu Retro 16l (musta), 21,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Retki-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Retki-tuotteet saat hintaan 3,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89,95 € hintaan. Meiltä löydät Retki-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Retki-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää