Nordica

Nordica-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Nordica-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Nordica-tuotteet.

Tilaa Nordica-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Nordica-tuotteet -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Nordica Nordica the Cruise S W - naisten laskettelumonot (valkoinen), 159,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Nordica The Cruise - miesten laskettelumonot (musta), 159,00 €, Nordica Spitfire 73+TP2COMP 10 FDT - laskettelusukset (musta), 299,00 € sekä Nordica Team Jr FDT lasten laskettelusukset ja siteet (harmaa), 149,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Nordica-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Nordica-tuotteet saat hintaan 149,90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299,00 € hintaan. Meiltä löydät Nordica-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Nordica-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää