Michelin

Michelin-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Michelin-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Michelin-tuotteet.

Tilaa Michelin-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Michelin-tuotteet -tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Michelin UR Protek 42-622 - pyörän ulkorengas (väritön), 22,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Michelin SR Airstop 18-23/622 Presta 52mm rengas (väritön), 7,95 €, Michelin SR Airstop 25-32/622-635 Presta 40mm rengas (väritön), 6,95 € sekä Michelin UR Protek 37-622 - pyörän ulkorengas (väritön), 22,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Michelin-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Michelin-tuotteet saat hintaan 6,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39,95 € hintaan. Meiltä löydät Michelin-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Michelin-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää