Latitude

Latitude-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Latitude-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Latitude-tuotteet.

Tilaa Latitude-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Latitude-tuotteet -tuoteryhmässä on 46 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Latitude Opto Ballista - frisbeegolf pituusdraiveri (väritön), 11,86 €. Muita suosittuja malleja ovat Latitude Opto Ballista Pro - frisbeegolf pituusdraiveri (väritön), 15,25 €, Latitude Opto Musket - frisbeegolf väylädraiveri (väritön), 16,95 € sekä Latitude Opto Explorer - frisbeegolf väylädraiveri (väritön), 16,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Latitude-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Latitude-tuotteet saat hintaan 8,36 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69,95 € hintaan. Meiltä löydät Latitude-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Latitude-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää