Halti

Haltin teltat

Retkielämä ja telttailu virkistää kehon ja mielen! Mikäpä toisi ihmisen lähemmäs luontoa ja takaisin perusasioiden pariin kuin telttailu? Telttaillessa unohtuvat arjen kiireet, velvoitteet ja turhat häiriötekijät, ja pääset keskittymään oleelliseen – elämään, luontoon ja olostasi nauttimiseen pelkät perustarpeet huolehdittavinasi.

Oletpa sitten seikkailunhaluinen oman tiesi kulkija, luonnon pariin hakeutuva lapsiperhe tai elämysmatkalle lähtevä kaveriporukka – hyvään telttaan kannattaa panostaa. Halti on suomalainen retkeilytarvikkeisiin erikoistunut yritys, joka tuntee kaikkien maamme neljän vuodenajan tarjoamat rikkaudet ja myös niiden haasteet. Haltin teltat on varta vasten suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin mukautuen osaksi luontoa sen edessä kuitenkaan antautumatta.

Budget Sportista löydät edullisesti laadukkaat ja hyvin ominaisuuksin varustetut Halti-teltat retkeilyyn. Telttaa valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi sen säänpitävyys omiin tarpeisiisi nähden, myös teltan paino. Erityisesti patikointi- ja vaelluskäyttöön tarkoitetut Halti-teltat on suunniteltu siten, että niitä on mahdollisimman kevyt kantaa mukana. Hyvä sääntö telttasi tilavuuden tarvetta arvioidessasi on varata varmuuden vuoksi riittävästi tilaa yhdelle ylimääräiselle henkilölle. Näin telttasi tilavuus on sopivan joustava ja ylimääräisen tilan saat helposti hyödynnettyä vaikka retkeilytavaroidesi säilytykseen.

Valitsetko sinä kätevän Haltin Soul-kupoliteltan 2000mm vedenpitävyydellä, joka majoittaa mukavasti kolme henkeä kesäisille telttailuretkille? Vai kevyen ja kestävän kahden hengen tunneliteltan, jossa retkeilet mukavasti aina keväästä syksyyn.

Itsellesi tärkeillä ominaisuuksilla varustetun ja tilavuudeltaan omaan käyttötarkoitukseesi sopivan Halti-teltan valittuasi, voit tilata sen kätevästi Budget Sportin nettisivuilta tai tarkistaa helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtaisen saatavuuden ja noutaa telttasi kotiin vaikka heti.

Tällä hetkellä Halti-teltat -tuoteryhmässä on yksi tuote.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Luola 2 - teltta (lime), 149,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!