Halti

Halti-varusteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Halti-varusteet ja muut Halti-tuotteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Halti-varusteet.

Tilaa Halti-varusteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Halti-varusteet -tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Pursuit 30 Backpack - päiväreppu (tummanvihreä), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti See You Walk 17 - päiväreppu (sininen), 69,95 €, Halti Streetback Recy Pack - päiväreppu (musta), 29,95 € sekä Halti See You Walk 17 - päiväreppu (tummanvihreä), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Halti-varusteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Halti-varusteet saat hintaan 7,90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249,90 € hintaan. Meiltä löydät Halti-varusteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Halti-varusteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme Halti-kengät ja Halti-vaatteet!

Näytä lisää