Caprit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
32 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Caprit

Etsitkö tyylikkäitä ja edullisia caprihousuja? Olipa mielessäsi naisten caprit, miesten caprit tai lasten caprit, Budget Sportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi liikuttavan edulliseen hintaan. Valtavasta valikoimastamme löydät caprihousut luotettavilta suosikkimerkeiltä, kuten Icepeak, Halti, PUMA ja Under Armour. Jos haluat löytää caprit kaikkein edullisimpaan hintaan, katso huippuedulliset ja säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa caprit netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässäsi. Jos löysit jo etsimäsi caprihousut, päivitä myös muut vaatteet edullisilla uutuuksilla. Katso esimerkiksi naisten vaatteet, miesten vaatteet ja lasten vaatteet. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa suosikkisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Millaiset caprit sinä haluat löytää? Monikäyttöiset 3/4 housut, eli caprit, ovat klassinen vaate, jotka ovat oivallinen valinta niin rentoon vapaa-aikaan kuin urheiluun. Nilkat paljaaksi jättävät caprihousut ovat täydellinen valinta silloin, kun pitkissä housuissa on liian kuuma, mutta lyhyet shortsit ovat liian lyhyet tai paljastavat. Erilaisia malleja, materiaaleja ja tyylejä on tarjolla reippaasti – eri vaihtoehtoja puntaroidessa kannattaakin pohtia ensi sijassa omaa käyttötarkoitusta. Jos etsit housuja urheilulliseen käyttöön, sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota materiaaliin, istuvuuteen ja teknisiin ominaisuuksiin. Mikäli mielessäsi on caprit vapaa-ajan käyttöön, voit valita materiaalin vapaammin ja kokeilla erilaisia tyylejä rohkeasti.

Onko ostoslistallasi hyvät urheilucaprit? Jos viihdyt kuntosalilla, valitse joustavat ja teknisestä materiaalista valmistetut treenicaprit. Tekninen materiaali siirtää kosteutta iholta ja kuivuu nopeasti pitäen olon mukavana tiukankin suorituksen ajan. Jos juoksu on intohimosi, hengittävät juoksucaprit ovat sinulle ehdoton hankinta. Juoksucapreista on hyvä löytyä pieni tasku avaimille sekä heijastavia yksityiskohtia hämärien iltalenkkien varalle. Golfkentälle paras valinta ovat sen sijaan napakat, puuvillaa ja tekokuituja yhdistävät, stretch caprit. Mikäli pyöräily on suosikkisi, satulan selkään kannattaa pukea teknisestä materiaalista valmistetut pyöräilycaprit. Koska pyöräillessä ajoasento taipuu vahvasti eteenpäin, pyöräilycaprien vyötärö on yleensä edestä matalampi ja takaa korkeampi.