Lasten paidat

Lasten paidat ja t-paidat

Sanonta ”vaihtaa kuin paitaa” kuvaa hyvin sitä kuinka paita on vaatteista yksi tärkeimmistä. Paitoja tarvitaan joka lähtöön ja joka tilanteeseen. Niitä tarvitsevat niin aikuiset kuin lapset. Lasten t-paidat, puserot ja collarit kouluun, vapaa-aikaan ja urheiluun löydät parhaiten Budget Sportin laajasta valikoimasta liikuttavan edulliseen hintaan. Tyttöjen ja poikien paitojen ja huppareiden kauden suosikkivärit, -printit ja -mallit löydät kätevästi verkkokaupastamme. Voit shoppailla junioreiden kanssa yhdessä ja valita lapsen tarpeisiin mieluisat tuotteet edullisesti lapsen mielipidettä kuunnellen. 

Puuvillainen perus t-paita on jokaisen lapsen vaatekaapin perusvaate. Puuvilla on paitamateriaalina miellyttävä lapsen herkkää ihoa vasten ja se hengittää hyvin. Puuvillainen t-paita on parhaimmillaan vapaa-ajan vaatteena, mutta lapset käyttävät niitä mielellään myös urheillessa, osa myös yöpaitana. Valikoimastamme löytyy t-paitoja ja puseroita yksi- ja monivärisenä sekä erilaisilla printtipainatuksilla, moneen makuun sekä tytöille että pojille. Tarjolla on myös paitoja pitkillä hihoilla. 

Puuvilla on suosikkimateriaali myös lasten koulu- ja vapaa-ajan huppareissa ja collegepaidoissa. Collegepaidan rento leikkaus sopii lapselle kuin lapselle ja huppareitahan rakastavat kaikki. Sisäpuolelta harjattu collegekangas tuntuu ihanalta iholla ja on miellyttävän lämmin myös viileässä kelissä. 

Jos etsit lapselle treenivaatteita tai teknistä paitaa aktiiviseen liikuntaan, parhaan hinta-laatusuhteen treenipaidat löydät Budget Sportista. Tytöille ja pojille tarjolla on laaja valikoima erilaisia hihattomia treenitoppeja sekä lyhyt- ja pitkähihaisia sporttipaitoja, jotka ovat keveitä ja joustavia ja hengittävät hyvin. Valikoimastamme löytyvät myös jalkapalloon, salibandyyn, tanssiin, jumppaan ja muihin lasten suosikkilajeihin sopivat treenipaidat.  Lasten tekniset treenipaita ovat valmistettu materiaalista, joka siirtää hyvin hikeä ja kosteutta ja säilyy miellyttävän ja kuivan tuntuisena ihoa vasten myös kostuessaan. Sporttipaita on helppo pestä ja se kuivuu nopeasti. Tutustu valikoimaan, kun on taas aika vaihtaa paitaa!

Tällä hetkellä lasten paidat -tuoteryhmässä on 155 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Puma Mass Merchants Tee B Jr - lasten t-paita (musta), 11,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Vans Classic Vans Crew-b - lasten collegepaita (musta), 40,00 €, Puma Mass Merchants Tee B Jr - lasten t-paita (kirkkaansininen), 11,95 € sekä Vans Classic Vans-B Tee Jr - lasten t-paita (vaaleansininen), 19,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!