Urheilukellot

Urheilukellot aktiviteettien monipuoliseen seurantaan

Urheilukellot ovat viimeisten vuosien aikana yleistyneet huomattavasti suomalaisten käytössä. Perinteinen rannekello korvataan yhä useammin monipuolisella urheilukellolla, josta näkee kellonajan ja päivämäärän lisäksi myös monia muita hyödyllisiä tietoja. Ensinnäkin urheilukello mittaa aktiivisuuttasi sekä askelmääriäsi ja suorituksiasi harrastamiesi liikunta- ja urheilulajien parissa. Lisäksi useimmat urheilukellot myös huolehtivat riittävästä levosta ilmoittaen, kuinka pitkän ajan kehosi tarvitsee palautua juuri harrastamastasi aktiviteetista.

Urheilukello toimii erinomaisena valmentajana myös siitä syystä, että kellon näytöltä näet kätevästi edistymisesi tavoitteellisissa treeneissäsi. Syöttämällä urheilukellon ominaisuuksiin omaan treenaamiseen vaikuttavat tietosi pystyt seuraamaan suosikkilajissasi edistymistä vaivatta. Lisäksi monissa urheilukelloissa on tänä päivänä myös sisäänrakennettu sykemittari, jonka ansiosta näet pulssisi kätevästi suoraan kellon näytöltä ilman erillistä vyötärölle kiinnitettävää sykevyötä.

Laadukkaat urheilukellot vertailussa

Kun etsinnässä ovat parhaat urheilukellot, löydät miesten ja naisten urheilukellot laatumerkkien valmistamina meiltä Budget Sportista. Valikoimamme urheilukellojen tähtimerkkejä ovat esimerkiksi kotimainen Polar, jonka valmistamista kelloista löytyy mallista riippuen monenlaisia herkkuja sisäänrakennetusta sykemittarista aina valmiustasoosi perustuvaan treeniopastukseen. Toinen Budget Sportin lippulaivamerkeistä on kotimainen Suunto, joka sekin kuuluu urheilukellojen johtaviin kärkimerkkeihin. Suunnon valmistamat kellot sisältävät lukuisia pitkälle hiottuja ominaisuuksia, kuten esimerkiksi unenlaadun seuranta sekä rasitus- ja palautumisanalyysi.

Sporttisemman ilmeen omaavien Polar- ja Suunto-kellojen lisäksi löydät meiltä myös tyylikkäät Kuura urheilukellot, jotka ovat urheilijoille ja liikunnan parissa viihtyville suunniteltuja muotikelloja. Monipuolisten aktiivisuustasoa seuraavien ominaisuuksiensa lisäksi Kuuran valmistamat kellot omaavat myös upean ilmeen päivitettävällä kellotaululla, johon saa valittua itselleen mieluisimman kuvakkeen.

Edullinen urheilukello laatumerkiltä Budget Sportista

Meiltä Budget Sportista löydät upeassa valikoimassa miesten ja naisten urheilukellot suosituilta ja laadustaan tunnetuilta valmistajilta, kuten edellä esitellyt Kuura, Polar ja Suunto. Kun kelpuutat käyttöösi vain markkinoiden parhaat urheilukellot, verkkokauppamme ja kivijalkamyymälämme ovat oikea osoite. Meiltä myös hinnaltaan edullinen urheilukello löytyy vaivattomasti, sillä tarjoamme valikoimassamme laadukkaita kelloja erikokoisiin budjetteihin sopivilla hinnoilla.

Tutustu tarkemmin urheilukellojen valikoimaamme sivustollamme. Tuotekuvaa klikkaamalla saat esille sekä tarkat tuotekohtaiset tiedot että kunkin urheilukellon myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä myymälässä. Tervetuloa Budget Sportiin hankkimaan urheilukello, joka kannustaa sinua kohti aktiivisempaa arkea!

Tällä hetkellä urheilukellot -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Budget Sport King Tech 309 sekuntikello - mittari (sininen), 19,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Sigma Sigma Baseline bc 500. - mittari (väritön), 21,95 €, Polar Wrist Strap Mittariranneke 20mm (minttu), 22,40 € sekä Iron body Kierros-/toistolaskuri - mittari (väritön), 6,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!