Polar

Polar sykemittarit

Haaveiletko laadukkaasta ja tyylikkäästä Polar-sykemittarista? Budget Sportista voit ostaa sellaisen mahtavan halpaan hintaan! Laajasta valikoimastamme löydät kestävät ja luotettavat Polar-sykemittarit kilpailukykyiseen hintaan. Valtavasta valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia Polar-sykemittareita – löydät meiltä perinteisten sykemittarien lisäksi esimeriksi rannetietokoneet, aktiivisuusmittarit, älykellot ja fitness-mittarit. Olipa lajisi tai tavoitteesi mikä tahansa, Budget Sportista löydät etsimäsi Polar-sykemittarin. Jos haluat napata sykemittarin kaikkien edullisimpaan hintaan – poimi omasi tiheään tahtiin vaihtuvista mainostarjouksistamme! Hyvän sykemittarin lisäksi löysät meiltä reippaan valikoiman myös muita juoksuun tarvittavia varusteita liikuttavan halpaan hintaan. Katso esimerkiksi edulliset juoksukengät, urheiluliivit juoksuun, juoksulasit, juoksuvyöt ja muut juoksutarvikkeet.

Harrastitpa sitten juoksua, kävelyä tai kuntosalilla treenaamista, askelmittari on hyvä hankinta sinulle. Jos olet vasta innostunut kuntoilusta ja haluat tehdä liikunnasta pysyvän elämäntavan, sykemittari auttaa sinua seuraamaan kehitystäsi, pitää sinut tietoisena kuntotasostasi ja motivoi sinua liikkumaan säännöllisesti. Jos olet aktiivisempi liikkuja, sykemittarilla saat uutta haastetta liikuntaan ja tuot vaihtelua säännöllisiin liikuntarutiineihisi. Sykemittari sopii hyvin myös iäkkäämmille liikkujille, sillä sen avulla voit seurata, ettei sykkeesi nouse liian korkealle ja liikkuminen on turvallista. Perinteinen sykemittari mittaa sykkeen lisäksi myös kalorien kulutusta, suorituksen kestoa, askelten määrää ja kuljettua matkaa. Uusimmissa sykemittareissa on myös mainio toiminto, joka ilmoittaa värinähälytyksellä, kun edellisestä liikuntasuorituksesta on kulunut liian pitkä aika.

Polar on luotettava sykemittareiden valmistaja, jonka valikoimasta löydät paljon erilasia mittareita. Polarin valikoimasta löydät perusmittareiden lisäksi Polar-sykesensorit, -älykellot, -rannetietokoneet ja -aktiivisuusrannekkeet. Kun etsit itsellesi sopivaa sykemittaria, kannattaa pohtia omaa aktiivisuustasoa, tavoitteita ja lajia. Polarin valikoimasta löytyy esimerkiksi erityisesti juoksuun soveltuvia mittareita. Polar-sykemittarit sopivat sekä aloittelevalle että harjaantuneemmalle liikkujille. Lifestyle-sarjan mittarit auttavat tekemään kuntoilusta säännöllisen osan arkea ja Sport-sarjan mittareilla liikunnasta on mahdollista tehdä tavoitteellisempaa. Pro-tason Polar-mittarit soveltuvat kovatasoisemmille urheilijoille, jotka haluavat viedä harjoittelunsa entistäkin edistyneemmälle tasolle. Olivatpa tavoitteesi millaiset tahansa, Budget Sportista löydät sinulle sopivan Polar-sykemittarin halvalla!

Tällä hetkellä Polar-tuotteet -tuoteryhmässä on yksi tuote.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Polar Wrist Strap Mittariranneke 20mm (minttu), 19,91 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!