Ulkoiluvarusteet

Ulkoiluvarusteet

Budget Sportista löydät ulkoiluvarusteet vapaa-aikaan ja kaikenlaiseen ulkoiluun ja retkeilyyn. Valikoimamme sisältää niin laukut ja varustekassit kuin reput, joilla kuljetat ulkoiluharrastuksessasi mukana kaiken tarvittavan, kuin muut vapaa-ajan tarvikkeet kuten aurinkolasit sekä taskulamput ja otsavalot.

Budget Sportin ulkoiluvarusteet, reput ja muut ulkoiluun sopivat varustekassit tulevat huippumerkeiltä, joita ovat muun muassa Adidas, Burton, Halti ja Nike. Reppu jättää kätesi vapaiksi ulkoillessasi ja retkeillessäsi, joten liikkuminen tavaroiden kanssa sujuu kevyesti ja vaivattomasti kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kun hyödynnät repun eri taskuja ja lokeroita pakatessasi, tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä ja löydät pienimmätkin tavarat joutumatta purkamaan koko repun sisältöä. Pimeänä aikana ovat erilaiset lamput hyvät tarvikkeet ulkoiluun ja retkeilyyn, jotta mukavaa retkipäivää ei joudu lopettamaan heti auringon laskettua. Tehokkaat led-lamput ovat tätä nykyä suosituimpia, ja malleja löytyy niin eri kokoisina taskulamppuina kuin otsalamppuinakin. Tutustu Budget Sportin valikoimaan verkkokaupassa tai myymälässä ja hanki meiltä sopivat ulkoilutarvikkeet joka lähtöön. Budget Sportista saat kaikki tarvikkeet ulkoiluun pysyvästi edulliseen hintaan, helposti ja nopeasti. Sitten vain nauttimaan raittiista ulkoilmasta reppu pakattuna ja kevyin askelin!

Tällä hetkellä ulkoiluvarusteet -tuoteryhmässä on 92 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Atom Otsalamppu LED 1900 lumen ladattava (musta), 24,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Rex N5 - kävelysauvat (väritön), 29,90 €, adidas Essentials Bum Bag - vyölaukku (musta), 16,95 € sekä Under Armour Playmaker Jug 0,95l - muovinen juomapullo (musta), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!