Uinti

Uinti

Uinti harrastuksena sopii kaikille ja kaiken ikäisille, eikä uimiseen vaadita mutkikasta varustautumista – kunnon uima-asulla polskii jo pitkälle! Budget Sportista löydät kätevät ja laadukkaat uintitarvikkeet ja uima-asut liikuttavan halpaan hintaan. Uinti on loistava liikuntamuoto, joka vahvistaa lihaksia raajoissa ja vartalossa sekä parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Vedessä liikkuminen myös virkistää ja rentouttaa mieltä. Laihdutusmuotona uinti toimii hyvin, sillä kaloreita kuluu tehokkaasti. Energiankulutuksen kannalta on vain etua, jos uimarin taidoissa on hiomisen varaa: mitä kömpelömpi tekniikka, sitä enemmän hupenevat kalorit. Uinti on kuitenkin mukavampaa, kun vesi tuntuu tutulta elementiltä, ja hyvä uinti- ja hengitystekniikka auttavat etenemään vaivattomammin. Jos näppärät vesitreeni- tai tekniikkavinkit uintiin kiinnostavat, niihin voi tutustua esimerkiksi Uimaopetusliiton sivustolla.

Lisätehoa uintiin saa apuvälineistä. Uimakengät, -räpylät, kelluntavälineet, uimalasit ja muut kätevät varusteet uintiin löydät nekin Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta. Budget Sport tarjoaa miesten, naisten ja lasten uintitarvikkeet ja uima-asut huippumerkeiltä, joita ovat esimerkiksi Adidas, Speedo, Deep Sea ja Tecno Pro. Tutustu valikoimaamme Budget Sportin verkkokaupassa tai myymälässä ja löydä mieleisesi tuotteet edullisesti uintiharrastusta varten! Hyödynnä valintaa miettiessäsi myös nettisivuiltamme löytyvät uintiartikkelit Näin valitset uimalasit ja Näin valitset uima-asun.

Mistä edulliset varusteet uintiin? Olipa mielessäsi tyylikäs uima-asu, vesijuoksuvyö tai uimakengät, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi uintiin edullisesti, helposti ja nopeasti. Suuresta valikoimastamme löydät uimavarusteet ja uima-asut tunnetuilta merkeiltä, kuten Speedo, Tecno Pro ja adidas. Löydät meiltä muun muassa uima-asut, uimahousut, räpylät, uimakengät ja uimalasit. Jos etsit uimavarusteita kaikkein parhaalla hinnalla, katso myös säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa uima-asut ja uimavarusteet netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässä. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa tuotteet suosikkilajiisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Uimataito on ehdoton perustaito jokaiselle, mutta uiminen on myös mahtava ja monipuolinen kuntoilumuoto. Uintia voi toteuttaa monella eri tasolla ja tyylillä: kuntouintina, kilpauintina, avantouintina, vesijuoksuna tai vaikkapa rentona kesäpäivän aktiviteettina. Uinti lajina kehittää tehokkaasti sekä aerobista kuntoa että koko kehon lihaksistoa. Uintia voi harjoittaa monipuolisesti niin luonnonvesissä, maauimaloissa ja ympäri vuoden palvelevissa uimahalleissa. Parasta on, että uinti sopii jokaiselle ikään tai kuntotasoon katsomatta. Uinti ei rasita niveliä, joten se sopii hyvin myös kuntouttavaksi urheilumuodoksi.

Uinnissa keho tekee suurimman työn, joten varsinaisia varusteita ei uima-asun lisäksi altaaseen tarvita. Erilaisilla varusteilla uinnista voi kuitenkin tehdä hauskempaa, monipuolisempaa ja kehittävämpää. Jos harrastat uintia aktiivisesti tai kilpatasolla, hyvä uimalakki ja uimalasit ovat sinulle ehdottomat hankinnat. Uimalakit suojaavat hiuksia kloorivedeltä ja uimalasit pitävät näkökentän kirkkaana myös pinnan alla. Jos haluat lisätä uintiharrastukseesi vauhtia ja vastusta, uimaräpylät ovat sinulle oivallinen lisävaruste. Räpylät sopivat hyvin myös snorklaajille ja sukeltajille. Jos pidät rauhallisesta vesijuoksusta, hyvä vesijuoksuvyö on sinulle tarpeellinen hankinta. Mikäli pidät sen sijaan avantouinnista, lämpimät ja suojaavat uimakengät kannattaa napata osaksi uimavarustusta. Uimakengät ovat käytännölliset myös luonnonvesien äärellä, jolloin ne suojaavat pohjan roskilta ja bakteereilta.

Tällä hetkellä uinti -tuotteet -tuoteryhmässä on 222 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Adilette Shower - suihkusandaalit (musta), 22,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Adilette Aqua K - lasten suihkusandaalit (musta), 19,95 €, Deep Sea Deep Sea neopreenikengät - uimakengät (väritön), 14,95 € sekä adidas Adilette Aqua - suihkusandaalit (musta), 22,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!